2013. december 15., vasárnap

Költözés II. és egyben befejező fázis

Sziasztok!

Véglegesen elköltöztünk!!! Juhúúúúúúúúú! Még egyszer köszönjük mindenkinek a sok segítséget, felbecsülhetetlen értékű volt!

Jól vagyunk egyébként, kezdünk berendezkedni :) Petimmel különböző koncepcióval haladnánk/haladunk... Ő a férfias munkákat csinálja, így bútorok összerakása, szekrények hátuljának megszögelése, számítógép és tv összedugása, ilyesmi - nélküle nem tudnék írni és egyébként aludni sem, csak a matracon :) Apuval ma szakértették össze az ágyikót, amit még amíg lehet és lendületben vagyok, a feng shui elvei alapján szeretnék elrendezni, de lehet, hogy nem fog összejönni, tekintve, hogy nem tudom, mik azok és el kellene olvasnom a könyvet :) Hol is tartottam? Ja igen, férfias dolgok...ezek közé tartozik az is, hogy "hol van a ...?" és ide bármit be lehet helyettesíteni, utána pedig, miután megmondtam, hogy melyik szoba melyik doboz melyik szegletében található, jön a "félelmetesen jó vagy drágám" :)) Így élünk mi :)
Mi meg csajok - nagyi, anyu, Dodi meg én - a konyhát igyekeztük kirámolni! Persze a saját káromon tanulok néha, de inkább, mint hogy bárkinek szót fogadjak :) Nem is igaz, meg szoktam fontolni a tanácsokat, csak aztán szeretek magam dönteni :)

Ég a kezünk alatt a munka :)

És a házról egy kicsit....
Összehasonlítva a Munkácsy utcával rosszabb:
- néha kattognak a radiátorok, éjszaka tűnt fel
- 3 gyerekre mosott a nőci, aki itt lakott, tehát nedves volt az egyik szoba sarok, penészt kell kezelni :(
- "picit" messzebb van a várostól és vonat csak jövő félévtől lesz (vagy még később)...

Összehasonlítva az előzővel jobb:
- Borinak saját szobája van, hercegnős, úgy tűnik, tetszik neki
- elhatároltabb konyha van - Petinek tetszik nagyon
- főbérlők :) (az Őrségben laknak, egy idősebb házaspár, aranyosak)
- saját kertünk van (amit mondjuk majd csak tavasszal használunk, de akkor is)
- szuperjó a levegő és remek a kilátás - szántóra!

Persze van még 100 pro és kontra, de ennyi elég lesz, mert jövő hétig itt lehetnék...

Borimról is írok még gyorsan, mert végülis nem az ingóságok számítanak....
- Irtó cukikat mond mostanában, pl. Kérsz még céklát Bori?- kérdezi Peti. Bori bólint. Peti betesz pár darabot a tányérkájába, mire Bori: "Nagyon jó!" :))
- Múlt héten meg anyuéknál az volt, hogy anyu délután altatta a kicsit, már minden mondókát meg az összes állatok nevét, színeket, mindent végigmeséltek, mikor anyu lefeküdt, hogy akkor példát mutat...Erre Bori ránéz és megszólal: "Szegény nagyi!" :))
- Kriszta barátnőmnél voltunk a héten, 4 baba...Bendi és Panni szőnyegen feküdtek (még csak fél évesek), Bori ránézett Bendire és azt mondta: "Eldőlt!" :))
- Így számol a baba: "egy, kettő, három, négy, öt, kilenc, tíz" :))

Bori így segít :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése