2016. április 30., szombat

Vidáman a vidámparkban!

Hejhó!

Ma a Velencei-tónál jártunk, Peti egyik régi kollégájánál és képzeljétek, mi volt Agárdon? Valami gasztroizé-fesztivál, kirakodó vásár és vidámpark :) Bori nagyon élvezte, azt hiszem, ezen a nyáron már elég nehéz lesz őt elrángatni a körhintáktól, dodzsemektől, ugrálóváraktól és más, gyerkőccsalogatóktól - a nyalánkságokat beleértve...kürtőskalács, fagyi...sajna Húsvét óta a desszert mindennapos igény. Fogorvosok réme :) Viszont "óriási" hír: áttértünk Borival a babafogkrémről a fluoridos, nagyoknak valóra, így szabad az út az epres, almás meg ki tudja milyen ízű fogkrémek felé! Hogy imádtam gyerekkoromban - emlékeztek a türkizzöld, zselés, csillagalakban kibújó fogkrémre?

Kacsagolás
Ja, egy könyvélményt kihagytam tegnap: Jan Chozen Bays: Tudatos étkezés - Egy zen buddhista szerzetes nőci írta, olvastam már tőle egy klassz, tanulságos ötletgyűjteményt (Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot?) és a jelenlegi is a tudatos jelenlét (mindfulness) témájában való elmélyülésemet támogatta. Vicces, hogy pont a Léböjt Hotel című könyv akadt a másik könyvtárban a kezembe a héten :) Vannak ilyen véletlenek, amikbe előszeretettel látom bele, hogy ez a sors keze volt :)

Oh és a múlt héten kipróbáltam újra Stahl Judit banános-csokis muffinját (fele részben teljes kiőrlésű lisztből, kókuszvirág cukorral), nagyon finom lett! Zsuzska barátnőm és Peti meg az őszibarackos-mazsolás-mézes bulgurért voltak oda - gesztenyepürével kellett volna rétegezni pohárkrémnek, de az elfogyott :( Legközelebb úgy is kipróbáljuk!

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése