2016. november 2., szerda

Hosszú hétvégi hangulat

Sziasztok!

A  hosszú hétvégénk nagyon jól sikerült, sokat voltunk együtt és sok időt töltöttünk a levegőn, ez már hiányzott!
Szombaton kicsit kirándultunk Pilisszántón a tó körül - és a szántóföldre is bekunyizták magukat a kicsik, szóval rettentően sárosak lettünk. Délután cimborákkal a Szamoshoz is sétálunk, szóval kellemes volt.

Apaaaa, pörgess!!

Vasárnap délelőtt felmértük a kertben a tennivalókat - ismét szabad levegőn :) Délután-este meg kimenőnk volt, anyuék vigyáztak a prünzyikre, ott is aludtak, úgyhogy mi meg elmentünk vacsizni egy tapas bárba, isteni volt! Utána filmet néztünk, az is tetszett! Samba a címe, az Életrevalókból a fekete pasi szerepel benne, jó fej! Pár nappal korában az Adaline varázslatos életét láttuk, az is jó volt, de nekem mostnaában legjobban A Bélier család tetszett! Süketnéma család és egy énekben tehetséges lány, francia-belga film, édi!

Babák - mostanában olyan édesen játszanak!
 Hétfőn Visegrádon kirándultunk, a Várban is voltunk fönt, a gyerekek élvezték - még a fegyverkiállítást is megnéztük. Szerintem nélkülök sosem tudtam volna meg, hogy mi az az alabárd, meg a gerezdes buzogány meg ilyenek...

Pacsipacsi :)

Kedden meg Pilisszántóra mentünk a Sziklaszínházhoz - fönt a "csúcson" almát és túrós batyut ettünk, nyami!

Kényelmes sziklafotelek
Finomságokat is ettünk mostanában, grillcsirkét az Őrségből hozott csirkesütő csodaedénnyel sütve, zöldséggel körítve.

Hammm...

És találtam a kelbimbónak is egy olyan elkészítési formáját, amire Peti is áldását adta: mézes-mustáros kelbimbó dióval!

Nyammm....

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése