2018. március 23., péntek

Itt a tavasz?!

Hahó!

Nagyon izgalmas napok állnak előttünk és mögöttünk: tegnap kezdett Barnus beszokni az oviba és holnap lesz az iskolakóstoló - megnézzük Borinak mind a két általános iskolát!

Bori dínós rajza szerintemszenzációs

Bori ovis fotózáson

Egyébként jól vagyunk, sok időnk nincs egymásra Petivel csak mikor a nagyik besegítenek, de azért néha eljutunk 1-1 színházba (nagyritkán) vagy megnézünk egy filmet (kicsit gyakrabban) vagy sétálunk egy nagyot (most, hogy itt a tavasz, jó lenne kb minden hétvégén :))
Bedobok hát pár filmkritikát, hátha van még olyan olvasóm, aki okul belőle :)
Whiplash: Miles Teller játszik benne dobost (egy fiatal színész, Peter A beavatott trilógiából), meg egy őrülten elszánt tanár...Brutális és sok benne a zene, de nem rossz egyáltalán!
Kétéjszakás kaland: Szintén a fenti srác a főszereplő és a csajszi az Őrült, dilis szerelemből a bébiszitter - nagyon aranyosak együtt, csajfilm.
Kingsman 2: A legnagyobb csalódás az utóbbi időben az első rész után, vétek volt megnézni is, megcsinálni is.
Kicsinyítés: Matt Damon...Nem kellett volna. Jó ötlet, vicces fordulatok, jópofa karakterek, de nem túl izgi.
Doctor Strange: Uh...szintén mellényúlás, nem nézünk több képregény-filmet. Nekem csak azok a részek tetszettek, amik a "valóságban" játszódnak és az első 10 perc (a kerettörténet)...
Vörös lámpások: Naggggyon furi film! Legalábbis a mi amcsi filmeken formálódott ízlésünknek. Kínai-hongkongi-tajvani alkotás, érdekes, hosszú és simán végignéztük, de a legvége....áááá!! Nem amcsi :(

Mára ennyit! Jó éjt :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése