2018. április 19., csütörtök

Itt a nyár!

Helló!

Kissé elröppent az elmúlt hónap - Barnus elkezdte az ovit, Bori nagyot esett bicajjal, azt ápoltuk, aztán beiratkoztunk vele az iskolába, én is dolgozom már intenzívebben, szóval zajlik az élet :)
Most lesz vége pár hét múlva a Coach Akadémiának, ahova járok, ez egy remek továbbképzés, péntekenként, nagyon élvezem.

A gyerekekkel meg örülünk, hogy itt a jó idő, a fotókat meg Peti csinálja, hogy megörökítse a mindennapjainkat :)
A játszótéren...


...és a Budakeszi Vadasparkban.



Érdekes, hogy a Vadaspark után amikor bemegyünk ebédelni a Budai Gesztenyés Nagyvendéglőbe, mindig megállapítjuk, hogy nagyon finom az étel, de valami mintha hiányozna...egyszerűen nem olyan tökéletes a harmónia az ízek között, mint a mindenkori maximumunkban, Tatán a Platán Étteremben.

Amúgy hogy telnek mostanában a mindennapjaink? Munkával rohanással, pakolással, mint eddig. Van azért pár extra...Barnus óvónénije úgy fogadott a minap, hogy Barnus meg még két kicsi uszodát csinált a fürdőszobából :) Szegény óvónéni...mondjuk ő is úgy mondta, hogy jó, hát kicsik, még ez izgalmas nekik :)
Borikám más ligában játszik már. Ő ugyanezen a napon úgy jött haza, hogy "Anya, szeretnék sakktáborba menni!" Én meg: "Jól van, drágám, megbeszéljük apával.", magamban pedig: "Tábor??? Sakk??" Szóval cukifejek!

Pihizni, főleg Petivel kettesben lenni nemigen jut időnk, de nemrég pl. voltunk moziban, egy olyan filmet néztünk meg, aminek azóta sem tudom megjegyezni a nevét: Ready Player One - valami virtuális valóságos téma volt, egyébként tetszett!
Azóta...lássuk csak, mivel is tudok szolgálni?
Szárnyas fejvadász 2049 - az új...Hát, Ryan Gosling ide vagy oda, én a vége előtt elmentem aludni, nem volt elég érdekes.
Újra otthon - Ez egy tavalyi film, romantikus vígjáték, Reese Witherspoon a főszereplője és nagyon cuki. Könnyű kis limonádé, nem elég szirupos, de azért nem rossz!

Napsütéses szép napokat!

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése