2016. december 22., csütörtök

Boldog karácsonyt!

Hi!

Így a karácsony előtti készülődésben hadd osszak meg pár jópofaságot a kedves olvasókkal!

A héten a sütögetésünk eredménye (ovis karácsonyi bulira) narancsos-csokis cookie lett, persze csudamód télies dekorációval. És a mai kérdésünk: a jobb oldalon kit ábrázol a felső és az alsó süti? :)

Megoldás: a felső nagypapa a szakállával és a morcos szemöldökével :) és az alsó nagyi a nagy lógós hajával :)
A gyerekeknek már meg is érkezett az első ajándék - zenélős képeslap Sári Nénjétől Kanadából! Bár csak Bori látszik a fotón, azért ezt úgy kell elképzelni, hogy szimultán megy a zenélés a különböző muzsikákat tartalmazó képeslapokkal :)

Karácsony, rénszarvas, meg ami kell - hörcsög?

Nem tudom, nálatok hogy megy, de mi már karácsonyi dalokat énekelünk vagy egy hete, így Barni is ahányszor csak eszébe jut, nyomja az "Adjon Isten, Jézusunk, Jézusunk..."-at, vagy valami hasonlót, nagyon cuki! Esténként Petivel halljuk, hogy még az ágyban beszélgetnek, Bori kijavítja a picúrt, hogy "Nem három csillag, hanem lángos csillag!" stb. :) Végre tényleg eljött az az idő, hogy dumcsiznak alvás előtt, csak kár, hogy ez a ritkább és az a gyakoribb, hogy óbégatnak, meg követelik, hogy menjünk vissza...De ami késik, nem múlik, igaz? 2017-ben talán már el fognak aludni egyedül :) Különben is, tudom én, mindjárt kamaszodnak és visszasírjuk a finom illatukat meg a bújásukat! Szóval "élj a mának, a hawaii nyárnak" - ezzel a végszóval kívánok nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket!

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése