2017. november 17., péntek

Visszatértem ovis mesterművekkel!

Heló mindenki!

Bocsáááánat, nagyon régen nem írtam, de elektronikai vészhelyzetek voltak itthon. Leveleim tűntek el, mosógép döglött be, mosogatógép döglött be...Jaaaaaj! Ez rémes, ha az ember napi 1-2x indítja be a mosogatógépet és heti 5-6x a mosógépet...És tegnap este világmegváltó felfedezésem volt a dologgal kapcsolatban: míg a mosógépek és mosogatógépek a magas fokon történő használatot szeretik - a szakemberek szerint, úgy a ruháink és edényeink jobban szeretik az alacsonyat. Nem kompatibilis egymással...remek!

Na de ami sosem romlik el - reméljük :) - az az édes-mézes gyerekcsapat aki körülvesz minket :)
Bori ovis alkotásai következnek, nem semmik!

Süni - csodás a bokor is mellette, olyan őszi színes!

Tűzoltóautó az ovis Tűzoltó-nap után

Falevél-madár

Falevél-pillangó

Márton-napi libamű


Bori Judit-néninek készítette az oviban, neki pedig annyira megtetszett, hogy kitette a falra!

Bulikban is voltunk egyébként mostanában:

Márton-napi lámpás felvonuláson az ovi környékén

Szülinapi zsúrban Botinál, játszóházban

Ja, és néhány film-és könyvélményünk is összegyűlt azóta, amiről szívesen beszámolnék:
- Kaliforniai álom: Nos, elnyert vagy 6 Oscar-díjat, de mi nem voltunk annyira oda érte. Jó, jó, de valahogy másra számítottunk...Musical-féleség, Emma Stone-nal és Ryan Gosling-gal. Imádom őket, nagyon cukik és totál kiábrándított, mikor valaki mesélte, hogy utálják egymást :(
- A majmok bolygója: Háború - Ez viszont várakozáson felül jó volt! Nem végig ölték egymást a majmok és az emberek, csavarok is akadtak benne, tetszett!

Könyv pedig:
- Ken Blanchard, Thad Lacinak, Chuck Tompkins & Jim Ballard: Bálnulatos! - A kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatok hatalma: Na, ez irtó klassz volt! A Menedzser észjárás sorozat része és már több könyvet olvastam ezekből, mindegyik megérte! Arról szól, hogy hogyan javítsunk az életünkön azáltal, hogy a körülöttünk levőknél azokra fókuszálunk - és ki is mondjuk - amit jól csinálnak és nem fecsérelünk rengeteg időt és energiát a "nem megfelelő" viselkedésre. Tök érdekes volt!

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése