2013. július 15., hétfő

Balcsizás

Sziasztok!

Megjöttünk a 4 napos Balcsiról!
Hogy milyen volt? Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!
Könyvélmények:
- Gary Chapman: Segítség, szülők lettünk - so-so, olvastam már jobbat is tőle, de azért találtam 1-2 megvitatásra érdemes témát...
- Paulo Coelho: Brida - érdekes, de tőle is olvastam már pár jobbat, ugyanakkor 1-2 megfontolandó gondolat itt is akadt..

Teszek majd fel képeket, most akartam, de Bori felébredt :)

Puszi,
Barbi

Folytatás este:
Elindultunk a Balcsira, de anyunak még el kellett intéznie valamit az Eurocenterben, így visszafelé alkalma nyílt Borinak kipróbálni ezt a szuper rózsaszín elefántot!

Első elef'ántolásom

No, Balatonalmádiban nem volt 1000%-os stradidő, amennyire Borcsa öltözékén is látszik, de azért homokozni lehetett, ha pancsizni nem is...
Az első kísérlet, amikor anyu letette a lábacskáját a homokba, nem túl nagy sikerrel kecsegtetett, kismanóm úgy kapta föl a lábát a fura tapintású talajról, mint a csuda! De édi volt :) Aztán anyu évtizedes rutinjával meg türelmével végül rávette, hogy a homokozó széléről kicsit játszogasson az ottlévő műanyag gereblyével, lapáttal, sószóróval és még ki tudja, mivel...

Homokozni tanulok!

Már egyedül is megy!
Meglátogattuk sógoromékat (Laci, Anita és Gergő baba) Balatonfüreden, velük töltöttük a szombatot - meg egy-két órát kártyáztunk a gimis srácokkal, mert úgy alakult, hogy ők is ugyanazon a strandon lebzseltek.

Nekik miért van nagyobb labdájuk, anya?

Hot-dogot is ettünk, én is, meg Bori is, amint az a lenti képen látható - nem ám darabokban, hanem harapva :)
Vagány vagyok, mi?


Mama, fotózol megint?
A szomszéd kislánynak annyira jópofa gumijátékai voltak! És tök rendiknek bizonyultak a szülők is, hagyták, hogy Bori megszemlélje őket!

Miki egérrel...

...és a gyilkos bálnával!

Bori és Gergő együttm
ködése
Vasárnap már csak hármasban voltunk Almádiban, Bori baba homokozott, mászkált, babakocsit tologatott, banánt evett és játszott egész nap! Azt mondták rá a strandon, hogy milyen jó baba!!! ?)

Szép csíkos strandtürcsiken játszom

Egy egész banánt megeszek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése