2013. július 10., szerda

Elsők...

Hahó!

Ma egy csomó "első" volt Bori babával!
Este - na jó, ez még inkább kicsit tegnap... - először aludt 8 órát egyfolytában (babakora óta nem volt ilyen) és aztán a hajnal fél6-os étkezése után még 8-ig úgy szundikált, hogy mi fönt tudtunk pakolászni. És mikor lementem, hogy na, most már azért kelni kellene, csak akkor állt fel! :) Tök kipihent voltam ma :)
Aztán hosszú idő óta először aludt el ebéd után a kiságyban teljesen egyedül! Annyira kis ügyi!
Délután meg a kertben játszásnál egy billegő valamivel játszott (szomszéd kisfiú teniszezős valamilye) és ringatózó mozgása van, ahogy nekitámaszkodott, erre magától azt mondta, hogy "iii-tta"! Ez nála a hinta :)
A szomszéd csajszi virágát meg egyedül megszagolta (kerti virág, ott ültünk mellette a pokrócon) és köhögcsélt rá, ahogy a hapci virág-szövegünkre szokott!
Na de hát két hét múlva egy évesen illik már ilyeneket csinálni!

Puszi,
Barbi

1 megjegyzés:

  1. Apád..
    Már nagyon hiányoztok...asszem,ma benézünk hozzátok,ha este hazavisszük a Zsnagyit és megjavítjuk a Dorcsi bici-defektjét,ami miatt nem tud bicizni már - vagy két hete (erre se volt időm)...de még a mamámat is elhanyagoltam... pénteken bepótoltam és egy ötórás kalandos utazást tettünk Dánszentmiklósra (a barátnőjéhez) egy új kutyával.
    A.

    VálaszTörlés