2014. február 10., hétfő

Új védőnő a csúcs

Helósztok!

A mai napunk fénypontja az új védőnő volt Borinál - immár a pilisvörösvári :) A dokinénit már múlt héten leteszteltük, egészen rendben van, Petinek is tetszik. Borinak kevésbé, de ez nem mérvadó, mert a társadalmunkban mélyen elültetett fehérköpeny-ellenesség már benne is megtalálható...
Viszont a védőnő (Ili) ma jött és tök rendinek tűnt - ennek azért örülünk, mert a bentit (újpestit) úgy gondoltam, hogy nagyon fogom hiányolni meg a védőnő párját is, aki gyakran adott tanácsot. De Ili is elég talpraesett meg tájékozott, szóval megnyugodtam (ez fontos, mert védőnő-téren nincs lehetőség cserére a területi elv alapján, max annyit tudsz csinálni, hogy a kötelezőn túl nem egyeztetsz vele, így viszont kihagysz egy szakmabeli véleményt, ami akár jó és főleg objektív lehet!) Mikor bejött a házba, Bori épp rámutatott valamire és közölte, hogy "játék", mire ő hú, de jól beszél már, majd felírja, hogy milyen szavakat mond. Mire anyu - pont itt volt: na, az jó lesz, itt maradhat napestig, mert már vagy 3-4 hónapja volt, mikor 120 szavas volt a szókincse... :) Szóval egyik ámulatból a másikba esett és nagyon meg volt velünk elégedve. 1-2 tippet azért kaptunk és jó, hogy bizalommal tudom majd hívni, ha kérdésem van.
Ebéd után (bableves, a nokedli - csipetke, csak azt még Bori nem ismeri - az hasított :)) nagyot sétáltunk és szundizott Borka, meg ment a játék nagyival és nagypapával a Gólya utcában - furi, hogy már nem mondhatom, hogy Vörösváron, mert azzal ugye nem vagyok sokkal definitívebb :)

Hát, mára ennyit! Csak azért írok, hogy legalább néhány naponta jelentkezzek, a hű olvasók ne kívánjanak vissza minket Kanadába, ahonnan mindennap blogoltam!

Puszi,
Barbi

Apával a kertben

Cuki vagyok, nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése