2013. szeptember 1., vasárnap

Sűrű szombat, laza vasárnap

Hali!

Mi történt velünk a hétvégén?
Szombaton moziba mentünk Petivel kettecskén!! Ilyenre Bori születése óta még nem került sor, de most aztán...megnéztük a Gru2-t (Despicable me angolul), ami egy aminációs film és az aminek az első részét imádtuk! Hát, a másodikban sem csalódtunk, vicces volt nagyon, jókat röhögtünk végig! Aztán Fóton az unokabüszkélkedő bulik következő epizódján (emlékeztek, anyu is csinált már egyet pár hónapja) vettünk részt - természetesen Bori babával és anyuékkal meg egy csomó másik gyerkőccel! Tiszta bölcsi volt!!
Este pedig kimenőm volt, mert anyuval mentünk az István, a király rockopera 30. évfordulós feldolgozására (Alföldi Róbert rendezte...). Egészen jó volt, az énekhangok közül István és Réka komolyan tetszett! Meg hát a zenét szerencsére nem nagyon írták át, csak itt-ott lassúbb vagy gyorsabb lett pár taktus erejéig.

Ma viszont a szombati sűrű nappal ellentétben semmi extrát nem csináltunk, csak úgy elvoltunk, sétáltunk, fincsi tepsis krumplit, csikét, répát csináltunk ebédre, délután meg csak lazultunk. A kerti lazulásról két képet teszek is föl, édik lettek!

Nemsoká egyedül járok!

Tapsi?

Ja, és majd' elfelejtettem, Bori baba ma először állt fel illetve állt meg teljesen egyedül, támasz nélkül! Olyan ügyi!!

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése