2015. augusztus 16., vasárnap

Buli vaaaan!

Helló!

Még egy fontos esemény volt a héten, el is felejtettem írni róla! Zsuzsi nagyi éppen 80 éves lett, ezért anyu szervezett neki meglepi bulit - király, nem? Dédnagymama, de azért parti, pia, torta - vagy ahogy a 90-es években (?) mondtuk: Haverok, buli, fanta!
Egyébként az óbudai Csalánosi Csárdában tartottuk az összejövetelt: kellemes hangulat, szolgálatkész pincérek, finom étel. Jó hely! A tortát azért nem bíztuk rájuk: a Szamostól rendeltünk - a csokitorta különösen fincsi volt! Igaz, csak azt kóstoltam :) Peti kapta a gyümölcsös túrótortát, mivelhogy neki is ezen a napon van a születésnapja - igaz, ő tavaly ünnepelte a kerek évfordulót :)

Dédi és Barni - megy a buli!
Borcsa egyébként egyre ügyesebben bicózik, Petivel ma délelőtt is elmentek egy hosszú túrára - persze csak a kisasszony ment a rózsaszín járművel, Peti lábbusszal :) Most már csak az javítana a hangulatunkon, ha Barni is végre jobban aludna, mert már napok óta többször kel éjjel, van, hogy 4x, óránként...Elegem van! Na jó, most néztem meg, az okosok szerint holnaptól jön a 25-28 fok! Reméljük :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése