2015. november 5., csütörtök

Ez is, az is

Hejhó!

Mi minden történt velünk a nyaralás óta?
Kirándultunk a csodás őszi Magyarországon, a Budai Hegységben...

Erdészkedünk
Barninak kevésbé tetszik
Mennyi mindent gyűjtöttünk!
Sajna azóta kissé betegek a gyerekek - láz, köhögés, kinél mi...Remélem, hamar kimásznak belőle, mert még mindig annyira aggódok ha egy kicsit is folyik az orruk :(

Kismanók
No de vidámabb téma! Elmaradtam még Barni egyik szülinapi bulijának fotóival - merthogy több is volt neki :)

Mami, örülsz? :) Elég maszatos!!

Buliiiii!
Ebéd: sütőtök-krémleves, spanyol tapas: húsgombóc paradicsomszószban - ez utóbbit a nyaralásunk szerettük meg nagyon! De kit izgat? A lényeg a csokitorta!!!

"A" torta - mi is ezt kaptuk szülinapunkra gyerekkorunkban
Sütizés előtt a kertben is mulatoztunk kicsit - a Márti déditől kapott trambulinon!

Barnus csak kívülről

A csúszda tetején
Amúgy most, hogy végre 1 éves lett, csomó dolog változott: már Borival alszanak közös szobában, ihat csapvizet, nem iszik anyatejet, nem vasalgatjuk a kis ruhácskáit..Szóval nagyfiú lett! Már tudja mondani ugyebár hogy hinta ("inta") és pár napja azt is mondta, hogy "mama"!!

Filmélmény: Banks úr megmentése (Saving Mr. Banks) - Arról szólt, hogy hogyan készült el a Mary Poppins film és milyen nehézségekkel nézett szembe Mr. Disney, mikor P.L.Traverstől meg akarta szerezni a jóváhagyást és a jogokat a könyv megfilmesítésére. Tetszett a legnagyobb része, de a szomorúaktól totál kibuktam...

Sophie Kinsella: A boltkóros útra kel - klassz volt!! Nagyon végig kellett rohannom a könyvön, mert annyira sajnáltam szegény Beckyt, hogy megint adósságokba veri magát a vásárlási mániája miatt, pedig annyira rendes kiscsaj különben. Izgultam érte, hogy hogy mászik ki a kulimászból, úgyhogy alig bírtam letenni!

És végül még egy fontos gasztro-élmény a sütőtök-szezon kapcsán: Sütőtökös-tejszínes spagetti baconnel

Peti készítette - mint egy profi ételfotós!
Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése