2015. november 23., hétfő

Halacska

Haligali!

A tegnapi bejegyzéshez tenném még hozzá, hogy bárha ízre a csicsókás rakottas isteni volt, némi kis utóhatással bír...Mint kiderült, a csicsókához kicsit szoktatni kell az embernek magát - most komolyan, ezt ki gondolta volna?? - ugyanis kissé puffasztó hatású, okosabb keverni krumplival pl. Csak FYI mondom...

Amúgy mostanában filózok azon, hogy hogy rohannak a napok egymás után és mennyire nem tudok gyakran semmivel sem haladni, semmit sem befejezni, úgyhogy új okosság: minden nap csinálok 1 valamit, amit már régóta halogatok, legyen akár apróság is, vagy ami nagyon bosszant, vagy kis dolog, de nagy előrelépés lenne. Pl. ma beszereztem egy klassz nyárias fotóalbumot és bepakoltam a már előhívott malagai képeket. Oké, szövegeket még kell majd írnom hozzá, de már így is élvezhető :)
A pakolásban is variálok, hátha nem pusztulok bele a mókuskerékbe :) Most épp az van soron, hogy szobáról szobára haladok és 5 dolgot elrakok. No, ebből az szokott lenni - már nem először tapasztalom - hogy nem tudok megállni 5-nél, hanem mindent helyreteszek (nyavalyás maximalizmus! ), vagyis elszáll az időm mintha ott sem lett volna. Ezt pedig nem szabad, mert Barnuska is nagyon igényli a törődést, játékot itthon, hát még délután Bora! Úgyhogy ma 5-6-ig megpróbáltam csak a játékra koncentrálni - nem volt könnyű, de egész jól ment :)

Ja, Barnuska egyébként új fejlettségi szintet ért el: tud válaszolni arra a kérdésre, hogy mit mond a halacska? Úgy tátog a szájával, nagyon cuki!!
Borcsi dumcsijainak termése kb 3 óra alatt:
1, Kimegyünk a kertbe, már sötétedik erősen...
Bori: "Nézd anya, az a hold kertje, igaz?" :)
Én: "Udvara!"
2, Borcsi löki Barnit az udvaron: "Úgy látom, ezt a hintát meg kéne egy kicsit olajozni!"
3, Mondókáztunk Barnussal délután, a Csiteri-csütöri csütörtök kezdetűt...Bori megkérdezte, hogy ki az az öreg csősz. Én próbálok segíteni: "Ki az öreg?"
Bori: "Aki lassan jár!" :)
4, Egyszer egy kartondobozból 5 perc alatt készítettem  Borinak autógarázst, azóta is megvan. Néztük rajta, hogy hol tudnak ki-bemenni az autók...mondom neki: "Nézd, ez az ablak!"
Mire Borka: "De hát az olyan kis tökmékluk!" :)
5, Odaadtam neki valamit, amit kért, mire ő: "Köszi, jó fej vagy!" :)
Jó tudni!

Na ki ez?
A megoldás: Bori!! Bizony ám! A Mazsola csoport ajtaján szerepel :) Azt hiszem, ő feküdt rá nagyon bátran a papírra, a többiek meg körberajzolták és aztán - remélem, miután leszállt - ragasztóztak és fonatlat pakoltak rá :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése