2014. december 11., csütörtök

Időm, mint a tenger

Halihó!

Azt mondjátok meg, hova nyúljak??? A mai napra számomra kijelölt gyerek - Barnus - per pillanat alszik. Így tehát választhatok...pakolás? Hajtogatás? Teregetés (ma 4-et mostam...)? Gomba elkészítése pirított gombának (mert hamarosan már nem lesz szép...és amúgy 2 húsétel rotyog még épp a tűzön - vagyis indukciós főzőlapon :))? IKEA-s dobozok összehajtogatása (mert komolyabb gyerekruha-rendszer kell a padláson, a mostani káoszba fulladt...)? Kezdjek tusolni, stb. esti teendőket (mert fél10 van...)? Rendeljek karácsonyi ajándékokat a neten? Keressek lámpabúrákat a lakásba a neten? Válogassak képeket, amiket majd kinyomtatva a falon bekeretezünk? Vagy...és ami a legjobb ötlet...csináljak tervezett napirendet az időgazdálkodási képességeimet latba vetve, hogy ne érezzem magam kifacsart citromnak estére és idegbajosnak naponta 10x? :)

Nem is, inkább blogot írok, csinálok egy trüffeles zöldteát (ha bárki is azt hinné, hogy attól nem fogok tudni aludni, jöjjön el hozzánk pár napra végigcsinálni 1-2 éjszakát :)) és pár ruhát az ölembe veszek, hátha maguktól beugranak a szekrénybe pusztán az akaratom ereje által :)

Fotót azért teszek, mert a gyerekek valami tündériek akkor, amikor épp nem hisztiznek (Bori :)) és nem bőgnek látható ok nélkül (Barnus:))

Mint egy nagylány! (Peti szerint tininek néz itt ki egy tetőtéri szobában)

Pici Barni (itt ari, nem kis csúnyus :))


Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése