2014. december 1., hétfő

Készülés karácsonyra

Hahó!

A mai gasztro-csoda tényleg remek lett: narancsos-csokis-áfonyás keksz. Sajna rém gyorsan is fogy - kb ennyi van már csak belőle, mint ami a képen látható :)

Fini keksz csini dobozon

Barnus-hírek: a hangja jobb már a kicsinek, habár a köhögés és az orrfolyás még mindig van sajna...

Bori-hírek: ma belefogtam a minap említett fotók beragasztgatásába - édi lesz az album ha kész lesz, de a kisasszony 1 éves koráig tartó dokumentációval mintha pöttyet késésben lennénk, nem? :)

Puszi,
Barbi

ui: Ja, még annyit elmesélek, hogy 3x ment el az áram ma a házban - utóbb kiderült, hogy a Pilisben dúló viharok miatt - és különösen érdekes volt az, amikor ez du 6-kor következett be, koromsötét lett - Barnabást épp pelenkáztam, Bori a kanapén a mesekönyvvel. Villany paff. Sötétben felveszem Öcsit, pucér popsival magamhoz szorítom és imádkozom, hogy ne pipiljen le, teló persze nincs a zsebemben, Bori bőg mert megijedt, beszélek hozzá, közben elbotorkálok a nappaliba, mert úgy emlékszem, hogy az asztalon van a telefonom, de végül úgy döntök, hogy nem tapogatózom, hanem a biztosra megyek: ki a konyhába, evőeszközös fiókban van a gyufásdoboz, amiben ha jól emlékszem, 1 szál gyufa van (kicsit Ötödik elem-feeling :)) és az asztalhoz slattyogok, hogy a legkönnyebben elérhető gyertyát meggyújtsam, mely történetesen az adventi koszorún található. Győzelem - lett némi fény, még arra is ügyeltem, hogy az 1. vasárnapon már meggyújtott gyertyát égessem, ne egy újat. Borit vigasztalgatom, fény kb 3 perc múlva visszajön, peluskázást befejezem, több gyertyát gyújtok, Borival a történteket és a legközelebbi ilyen esetre vonatkozó teendőket megbeszélem...Nem volt egyszerű... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése