2015. május 12., kedd

Jövünk-megyünk

Sziasztok!

Képzeljétek, este van és mégsem vagyok hulla, valamint a kedvem is egész jó :)
Boróka ma anyuékkal volt - Margitsziget, bringó hintó, perec, pávák meg még ki tudja, mi minden volt a program, de nélküle is fárasztó délelőttöm volt, Barnus amúgy keveset aludt, a gyógyszertárban kiakasztottak, tudtam, hogy Peti későn jön...de lássuk inkább így: a gyerkőcök édesek, a nap sütött, pár oldalt tudtam olvasgatni is és este felvettem magamra hordozóban Barnust, hogy míg Peti megjön, ne legyen balhé :) - így pakolásztunk kettecskén az Apácashow dalait hallgatva, aztán apuval meg Borival vacsizgattunk és közben Petim is befutott, úgyhogy most már minden rendben van és ha a kisasszony elaludt, akkor gyorsan kirakom a mosást, a padláson is kéne rendezkednünk, meg a konyhát elrakni, hogy holnap szépen, csillogósan kezdjem a napot, mint a Petúnia néni :)
Azta, szép hosszú mondat lett!

Kriszta küldött egy képet Panniról és Boráról a csütörtöki játszóterezős napról!

Könyvelünk :)
Tegnap Boramorát beírattam az oviba, juhúúú! Micsoda nagylány már! A tervek szerint a "Mazsola" csoportba fog járni (ennek van realitása, mert a Mazsola mesék jó részét tudja fejből...elképesztő!), de "B" tervet is kellett megadni, az a "Maci" csoport. Remélem, összejön az első - május végén derül ki, amikor is majd a leendő óvónénije telefonál, hogy a két óvónéni együtt jöjjön el a nyár folyamán családlátogatásra. De izgi! :)
Hétfőn aztán két barátnővel is sétáltunk itt Vörösváron, majd a bölcsiből elhozva a kisasszonyt rögtön a Gólya utcában kötöttünk ki, egy újabb spontán bababulira Botival és Matyival! Jó kis társasági életet éltünk, hamar elment a nap!

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése