2013. június 8., szombat

Hahó!

5. nap (péntek, június 7.) - Pihi, ebéd egy ír kocsmában, shoppingolás

Mivel Borka éjszaka fönn volt 1.5 órát, hát délelőtt nem sokfelé jutottunk, csak a sarki kávézóig, ahol Peti feltöltötte a képeket a picasa-ra Vancouverről és San Joséról.
Itt a link:

Itt pedig a torontói képek:
https://picasaweb.google.com/CapeKepei/Toronto?authkey=Gv1sRgCKK9i_Xv9PL5bQ

Ebédre egy ír kocsmába mentünk, ahol Bob bácsi fiával találkoztunk (és amúgy itt dolgozik az unokája is nyáron pincérként - skótszoknyaszerűségben, nagyon murisan fest! Különben a pincérnők is szoknyában vannak, de annyira rövidben, hogy iheaj! A zoknijuk meg fekete és jó hosszú :) A fiúknak cserébe hosszabb a szoknyájuk, de rövidebb a zoknijuk! Szóval nagyon hangulatos kis hely!). Már idestova 3 hete vagyok Kanadában, de még nem ettem hamburgert, szóval most végre bepótoltam! Nagyon finom volt, avokádóst kértem  - de persze azért jó vastag husi is volt benne meg minden finomság, tényleg, itt aztán tudnak!
A távolságok és így az autózás miatt egy ebéd is több órás program ha nem a sarkon van!!

Késő délután shoppingoltunk kicsit végre!

6. nap (szombat, június 8.)

Ma délelőtt sétáltunk csak, mert ebédre az Ontario-tó partjára vagyunk hivatalosak Éva nénihez meg Szilvikéhez (Nénje régi barátai). Most gyorsan szaladok, összekapom Bori cuccait, mert mindjárt indulunk!
....
Este folyt.: Nagyon kellemesen telt a délutánunk-esténk. Éva néni meg Ron egy valamilyen olyan lakóparkszerűségben élnek a tóparton, ahol csak bizonyos kor fölötti emberek lakhatnak. Afféle nyugdíjas telep, de rém csinos, takaros, tipikus amerikai filmekben látható kertváros...csak kerítéssel. Nagyon klassz az itteni nyugdíjas élet! Jönnek-mennek, utaznak, biliárdoznak, bingóznak, síelnek, golfoznak meg ki tudja még mi mindent!
Torta is volt előre a szülinapomra, meg ajándékot is kaptam - híres kanadai festő festményeivel díszített bögréket díszdobozban. Meg Bori baba kapott kézzel kötött takarót, kis sapkát meg rucikát is. Annyira szívélyesek voltak velünk . mint mindenki, akivel itt Kanadában találkoztunk eddig!

Puszi,
Barbi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése