2013. június 26., szerda

Babázás Krisztinél és Fruzsinál

Sziasztok!

Most épp pihizek kicsit - olvasás, tévézés, pakolás, mosogatás...És miért minősül mindez mégis pihinek? Mert egyedül vagyok itthon :) Huh, nem gondoltam volna, mert nem vagyok az a magányos farkas, de olyan jó picit magam lenni...Petim elvitte Bori babát a mamájához meg a nagyijához látogatóba korai munkabefejezés után meglepiből :) Remélem, örültek neki! (Persze ez azt jelenti, hogy este még dolgozni kell neki itthonról kicsit, dehát ez van...Az amerikaiakkal, akikkel mostanában dolgoznak, úgyis jobb estébb emailezni az időeltolódás miatt.)

Tegnap meg ma "Ismerjük meg kis hazánkat!" játékot játszottunk Borival, mert Budán jártunk a babácskával kocsival (és a GPS-szel, ami néha olyan hülyeségeket beszél...). Krisztinél és Fruzsinál is voltunk, a kiscsajok mindkét helyen tök jól elvoltak egymással, mennyire klassz lesz ha majd kicsit megnőnek! (Képeket is teszek majd.) Naszóval Buda...húúú...a Kiscelli út nemtomhányfokos lejtőjén megállni és a kanyarban álldigáló teherautót kikerülni eléggé vicces volt pl., meg megtalálni, hogy merre kell menni fel a rakpartról meg ilyesmit...hát, nem vagyok hozzászokva, de ment! :) Peti is mondta, hogy milyen büszke rám :))

Puszi,
Barbi

1 megjegyzés:

  1. Apád...

    Ügyes navigátor vagy...(térérzék) ahogy elhitted,hogy meg tudod csinálni és elkezdted használni az eszedet,mindig is nagyon jó dolgokat mondtál.

    VálaszTörlés