2013. június 5., szerda

Helló!

3. nap Torontóban (jún.5.) - Casa Loma, ebéd Unionville-ben, Edward's Garden és Botanikus kert

Megvagyunk, jól vagyunk, szépek vagyunk és okosak :)
De komolyra fordítva a szót, ma is komolyan várost néztünk. Meglátogattuk a Casa Loma-t, amit Sir Henry Mill Pellatt építtetett a feleségének és egy gyönyörű kastély, viszont el a kezekkel tőle, mert anyu már réges-régen lestoppolta! :)

Ebédünket már nem csak Nénje, de Bob bácsi társaságában költöttük el, az egyik gyakran látogatott vendéglőjükben, Unionville nevű faluban, inkább afféle elővárosa Torontónak. Szuuper volt az étel tényleg, Bori baba az általam párolt brokkolit, édeskrumplit meg almát eszegette! És rengeteget utazik, de annyira jó baba!! Nem sír, nem panaszkodik, csak megy, ahova anya meg apa viszik :)

Délután - jó késő délután... - meg már csak hármasban elmentünk az Edward's Garden-be, ami valójában egy hatalmas park. Láttunk mókusokat, amerikai mókusokat (az a kisebb, csíkos hátú, mint a Csipet Csapatban) és mormotát is!! Elsőre hódnak, aztán mormotának, aztán ürgének tippeltük, de végül megkérdeztük és kisült hogy valóban mormota volt - élőben szerintem még sosem találkoztam vele (velük, mert 3-at is láttunk a réteken) - max állatkertben....
És végül a kocsihoz visszafelé menet összefutottunk az eredetileg célként meghatározott Botanikus kerttel is, de nem volt annyira nagy, ezért kerülhetett a park szélére...Viszont vicces, hogy az üvegházban Dvorak  Újvilág szimfóiáját játszották magnóról a növényeknek :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése