2013. június 1., szombat

Sziasztok!

Jól vagyunk, még hosszabban is írok majd!

10. nap (május 31., péntek)

Borkával sétáltunk tegnap meg shoppingoltunk is egy kicsit - nem mondom meg, mit, mert nektek lesz, de fincsi :)
A Central Parkban mókuskákkal találkoztunk, elég sok fekete mókussal, Borinak nagyon tetszettek!

Ahogy megálltunk a babakocsival, vagy 2 mókus rögtön odajött, hátha van nálunk valami kaja (adtam is az egyiknek Bori kekszéből, de fölkapta és elszaladt a piszok, nem ette meg édesen előttünk, hogy csodálhassuk és lefotózhassuk :( Aztán 2 varjú is megjelent és tök közel jöttek...mi vagyok én, dr Doolittle??? :)


Babszi és a virágos bokor
 11. nap (június 1., szombat)

Ma dél körül elindultunk túrába, utolsó napunk lévén...
Squamish nevű faluba igyekeztünk, Bori odafelé nem annyira szerette az utat - visszafelé sem. Unatkozik már a kocsiban :( szóval nemtom hogy lesz ez a Németország-Ausztria pár hét múlva kocsival...
A városka nagyon helyes, majd teszek fel róla képeket, ha a gépről feltöltöttük a számítógépre, de ez nem most lesz, mert lassan pakolni meg fürdetni is kell...Holnap irány Toronto!
És pár óceános kilátásról is rakok majd fel fotót, mert csudijó kilátópontokban álltunk meg megörökíteni a szépséget. Ja, és útbaesett - hogy, hogy nem - egy vízesés is, a Shanon Falls!

No, de beszéljenek helyettem a képek:

Az úton odafelé pár elég jó kocsi ment el mellettünk - 8-21 olyan kocsi, hogy hű meg há! Csupa Ferrari, Porsche, Bentley, Audi, Lamborghini...Eléggé sportosan tolták...:)



A lenti fotón szeretném illusztrálni, hogy kicsi Bori babánknak milyen sok fogacskája van már - 2 teljesen kint, 2 félig kint és 2 nemrég bújt elő :) Mire hazaérünk, kész harapóskajóska lesz :)


Ó, és még Bori baba fejlődési hírek: már olyan ügyesen áll, hogy 2 bútordarab között át is megy egyikről a másikra kapaszkodva! Ma pl. a hotelben lévő vasalódeszka (mini magasságúra állítva, amúgy szárítónak használtuk) és a székféleség között kapaszkázott :) A másik pedig, amit mostanában megfigyeltünk, hogy mászás közben vonszolja magával a tárgyakat, pl. kis bödönjét, csörgős játékát vagy éppen a papucsomat! (ez utóbbi azért elég nagy, küzd vele, de nem hagyja el :))

Itt lent meg apukája kis hercegnője éppen kekszevés közben aludt el a kocsiban. (A cumiját elfelejtettük vinni, de valszeg annyira fájt a fogacskája, hogy a kekszevés ezért volt ilyen drasztikusan nyugtató hatással...)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése