2013. augusztus 1., csütörtök

Sok a programunk!

Hahó!

Bori-élmény: Tegnap bent jártunk a bankban, a kollégák mind odáig voltak Bori babáért - természetesen :) Hogy milyen okos, milyen szép, milyen csini a rucija :)
Ma pedig zenebölcsiben voltunk, nagyon ari volt a vezető manó-bábja, igyekszem majd Borinak szerezni egy olyat! És a foglalkozáson Bori átmászott egy olyan hogyishívjákon, játszóhengeren - ami a mászást segíti elvileg, de neki már megy, inkább csak az alagút leküzdése volt szerintem az attrakció...de ott vártam a túloldalon :)
Hopsz, még valami vicces volt. Bori a spejzfiókot pakolászta, egyszer csak észreveszem, hogy 1-2 másodperce abbamaradt a csörgés-zörgés...Ez mindig gyanús, úgyhogy odanézek, hát - Dorkára ütött :) - egy szál száraztészta lóg ki a szájából, azt rágcsálja elmélyülten :)) Ezután már csak a szárazkolbász jön, és akkor tuti a mi vérünk!

Könyvélmény: Sarah Gilbert: Micsoda csapat. Király volt! Viszont arról dunsztom sincs, hogy a könyv íródott a film alapján, vagy fordítva...mindjárt leguglizom...Na jó, ez nem derült ki, mert mindkettő 1992-ben készült...

Gasztro-élmény: kapros-citromos cukkinifőzelék. Szuper volt!!!!!!! És Bori is imádta!! Az még nem derült ki, hogy Petinek ízlik-e :)

Puszi,
Barbi

Vidám ébredés után
 
 A szomszédék bigyós bőröndjében kutatok...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése