2014. augusztus 24., vasárnap

Telnek-múlnak a napok

Hejhó!

Huh, rég írtam, mert már csak 6-ot kell aludni és Peti jön haza :))))
Remélem, az a nyavalyás vulkán, ami szórakozik Izlandon, nem kavar be ebbe, mert akkor tuti megkattanok...na jó, ezen próbáljunk meg nem gondolkodni és aggódni, mert úgysem tehetek ellene az égvilágon semmit. Max gyűjthetem továbbra is szelektíven a szemetet, hátha a környezettudatosságom segít a globális felmelegedés ellen valahogyan és segít megelőzni az ilyen katasztrófákat, amikor a jég alatt egy vulkán egyszer csak úgy dönt, hogy kitör - vagy nem, reméljük...

Amúgy jól vagyunk, a múlt héten volt jövés-menés még, barátnőzés...

Szilvivel épp a bárányokat meg a lovacskákat nézegeti Borka

...meg tegnap cimbis buli, ami eredetileg Petim szülinapjára készült, de aztán ő bojkottálta és elszaladt jó 5000 vagy mennyi km messzire :) A szalonnasütést persze elmosta az eső, úgyhogy a nyársakat végül odabenn csináltuk meg tepsiben - a másik tepsiben krumpli sült, a jénaiban sült alma, a serpenyőben palacsinta! :)

Guszták, nem?
Ja, azt meg el is felejtettem már egy ideje írni, hogy Bori milyen vicces dolgot csinál: ha talál egy papírt, amin nyomtatott szöveg van - pl. egy használati utasítást, maga elé veszi a papírkát és úgy tesz, mintha olvasná, énekel belőle mondjuk az Érik a szőlőt :) mintha egy kottát olvasna :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése