2015. szeptember 7., hétfő

Bori első napja az oviban

Helló!

Hétvégén buliztunk - Ericssonos családi nap és Etyeki Piknik! Mindkettőn elég cudar idő volt, de azért élveztük :) Az előbbin sok játék, gyenge hamburger és durván édes gofri, az utóbbin finom vidéki ízek - sajt saslik, rétes, szarvaspörkölt. Képet majd később teszek fel, mert már dögálmos vagyok :)

Hopsz, közben az Ericssonos buliról is előkerült a fotó - nem annyira csúcs lett, de emlék :) És a fajátékok remekek voltak, csak ilyennel készült a rendező cég. Volt egy, amiért egészen odavoltam, de sajna a neten egyelőre nem lelem...


Meg Etyekről...

Babáink

Kismanó
Csak még azért akartam bejelentkezni, mert Borinak ma volt az első napja az oviban - amint azt a cím is mutatja :) Reggel 10-re kellett odamenni és úgy 1 órát maradt - teljesen nélkülem! Ügyes lány! Plusz mikor visszamentünk érte Barnival, közölte, hogy még szeretne homokozni, így még fél órát mulattunk ott, amíg be kellett mennie a csoportnak. A Mazsola csoportnak, hiszen abba jár a kislány - a jele pedig pillangó! A hét végére talán már ott is ebédel :)
Judit néni és Zsuzsi néni az óvónénik, de érdemes megemlíteni az egyik szomszédos csoport óvónénijét, Teri nénit is - akit Bori szerint azért hívnak így, mert ő "teri"-ti meg az asztalokat és "ter"-eli be a gyerekeket :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése