2014. október 6., hétfő

1. bölcsiben alvás

Hi!

Képzeljétek, Bori baba ma aludt először ott a bölcsiben, reggel negyed 9-kor tettem le és csak délután háromnegyed 3-kor mentem érte! Azt mondták a bölcsis nénik, hogy jól evett, pisilt is és bár sokáig helyezkedett meg minden és csak negyed 2-kor aludt el (fél1-kor teszik le őket), majdnem 1,5 órát aludt. És persze csodásan okos volt, mint mindig! Éva néni valami mondókát mondott, amit a második hallgatás után már tudott! Kíváncsi lennék, vajon melyik volt az, esetleg ismerte-e már! Amúgy újabb néni volt ma - anyu szerint nagy a fluktuáció :) de nem, csak az alvás alatt nincsenek ott annyian meg gondolom, nem reggel 7-től délután 5-ig van ott mindhárom fő bölcsis néni...szóval ma Zsanna nénivel ismerkedtünk meg - nem is tudtam, hogy van ilyen név. Nem is néni igazából, mert Éva néni lányáról van szó, aki az alvás alatt segít felügyelni meg esetleg altatni ha sok gyerkőc van. Egyetemista/főiskolás lányzó és nagyon kedvesnek tűnt nekem! Bori egyébként a délelőtti foglalkozás során gesztenyesünit készített - vajon elpletyizte, hogy itthon is csináltunk már?

Bori dumái:
- "A nagylány tevéknek van kezük!" (és "...ők lenyalják a kést!")
- túrós tészta vacsinál: "Ha megeszem az egészet, nagy szarvasbogár leszek!"
- Peti eldőlt a szőnyegen a nappaliban, Bori meg megpróbálta felhúzni és közben azt mondta: "Jézus anyám!" - legalábbis így értettük, mert később viszont többször elmondta: "Édesapám!" - hasonlóan cseng a kettő eléggé, de gyanúsan az elsőnek tűnt a kifakadása a nagy cipekedés miatt :)

Andi barátnőmnek hála még jó darabig elő tudok rukkolni 1-1 fotóval, amit még nem láttatok rólunk :) - addig is, míg újakat csinálunk és leszedjük a telefonról vagy a fényképezőgépről!


Kis család - apa együttérzéses terhességben :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése