2014. október 31., péntek

20-40-80

Sziasztok!

A minap volt pár gasztroélményem:
1, Zöldbabfőzelék - fantasztikusan nagy ínyencség, nem igaz? Viszont sosem szoktam főzni, talán csak 1-2x próbáltam életemben és tökre jól sikerült! Petinek is ízlett - Borcsa még nem kóstolta, szóval az ő nevében nem nyilatkozhatok :)
2, Bonbon házilag - erről lám-lám, fotóm is van! Rém fini lett, habár egy "hangyabokányit" tömény :)

Fincsinek tűnik, ugye?
3, Ez is gyorsan elfogyott: Stahl Judit-féle csokis tallér!

A jégcukrot a tetejére Borka szórta :)

Borikám egyébként cuki volt, ma reggelinél Peti valamit kiejtett a kezéből, mire Borcsa megszólal: "Ugye, ugye!" :)
Egyébként már jópár napja Vendel-lázban ég a kisasszony, a Bogyó és Babóca nagyon hasít, de a legkedvesebb szereplője Vendel, a szarvasbogár. Azt játsza, hogy ő a Vendel - tudom, emlékeztek, hogy néhány napja Baltazár (méhecske) jelmezben volt, de ez csak azért esett így, mert szarvasbogár jelmezünk nincsen :)
És még egy érdekesség a kisasszonyról: képzeljétek, a babának, Maria Garcia Lopeznek elfelejtette a nevét! Már vagy 1 hónapja nem volt kézben szerintem ez a baba és valahogy perifériára került szegény úgy tűnik...

Barnus is jól van egyébként (képeket nézzetek a linken, Peti néha tesz föl 1-1 újat), édi és nagyon figyel, a védőnő azt mondta, hogy nem 2 heteshez méltón figyeli az embert és mosolyog a beszélőre - mármint őrá :) Na jó, de Ilike Borin is mindig le van sokkolódva, hogy mennyire értelmes - 1.5 éves volt, mikor először találkoztak, de azóta is mindig olyan jókat derül a mondásain meg nem győz csodálkozni, hogy milyen szépen beszél, énekel, ilyesmi. Na jó, ez tény, mert durván non-stop beszél egész nap!

Könyvélményem - tegnap fejeztem be:
- Sophie Kinsella: Tripla koktél - limonádé, de nagyon jó volt! A háromból az egyik barátnő épp szült, pont profilomba vág a dolog :)

Egyébként rájöttem, hogy kb 20-40-80 a megosztott film-, könyv-és gasztroélményeim száma egy év alatt! Micsoda felfedezés, nem igaz? :) Kísérteties véletlen!

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése