2014. július 1., kedd

Nyaralás Görögországban - 10. nap - Nei Poroi strand

Hali!

Bori úgy tűnik, véglegesen átállt a 7 órára mint tervezett és naponta végrehajtott ébredési időpontra...
Strandolásra a szomszédos falut választottuk, Nei Poroi-t - klassz hely, a strand irtó hosszú és a gumimatrac is bevált :)
Ebédre hazatértünk, bár Bori bealudt a kocsiban, így csak utána ebédelt velünk - sült csirkemellet krumplipürével, ami irtó finom volt! És 3 órás szabink volt, mert ilyen sokat szunyált a kis babosgombóc...
Délután visszatértünk ugyanerre a strandra, ahol egyesek fürdéssel, mások A Gyűrűk Ura olvasásával töltötték az időt a beach-en.


Persze a parton hosszú, tömött sorokban jöttek az indiaiak karkötőt, láncot, masszázst, sportcipőt, festményt, extra gyors kézi varrógépet, stb. árulván... Ja, és a legfontosabbat - bár mások nem így gondoltál, mert döbbenet, de vannak emberek, akik a strandon vesznek sportcipőt - csokis fánkot :)

Vacsira a helyi éttermet próbáltuk ki, ahol Lilia mamája a főnök - mousakát és valami marhahúst ettünk paradicsomos szószban tipikus görög tésztával. Fini volt!

Puszi,
Barbi

ui: Gondolom, már kiderült számotokra, hogy amíg tart a nyaralási beszámoló, az utóiratban jelennek meg főleg a napi történések, ha akad említésre méltó :)
Pl. Bori tegnapi dumája - Peti mesélte, miután kijött a majdnem 1 órás altatásból...
B: "Apa, kapcsold fel a lámpát!"
P: "Miért kapcsoljam fel?"
B:  "Látni szeretném!"
P: "Mit szeretnél látni?"
B: "...A világot!..." :)

A másik fontos dolog, hogy ne felejtsetek el szólni, hogy soha többet ne vegyek vékony fajta spagettitésztát, mert megőrülök tőle!! Totál gyorsan megfő, tisztára olyan, mint a cérnametélt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése