2015. január 3., szombat

Vendégségek

Hahó!

Az új év első napjai mozgalmasan telnek!
Nagyon szeretjük a vendégséget, úgyhogy 2 Barnus-avatót is tartottunk a barátainknak, akik még nem látták a kicsit, egymás utáni napokon.
Tegnap a volt gimis osztálytársak jöttek. Egy állati vicces játékot játszottunk, "Mi lenn ha..." a címe. Jó, hogy karácsony után jut eszünkbe, de talán legközelebb valamire megveszem!

A nagy röhögés közben Barnust altatni próbáltam
Mit szóltok ehhez az időjáráshoz? November-december napos (beleértve a karácsonyt is) - néha meg 5 centi hó és ónos eső.... Hol plusz 8 fok, hol mínusz 8...

Napsugár fiú
Miután a srácok elmentek, Petivel még nekiálltunk egy filmnek (Borcsi anyuéknál aludt): Looper (A jövő gyilkosa) - háááát...annyira negatív érzéseket keltett bennem, hogy a felénél abbahagytuk és néztünk negyed órát a Madagaszkár 3-ból, hogy megnyugodjon a lelkem...Szóval nem ajánlom...

Ma meg Andi barátnőmék jöttek, itthon voltak karira decemberben és csak most sikerült találkozni, de végre sikerült, mert már 100 éve dumcsiztunk kicsit!
Finom kalácsot sütöttem nekik (2 ilyen volt, ami lent látható, abból 4-en + 2 alig csipegető gyerek összesen 1,5-et megettünk! - mi lett volna, ha az eredetileg tervezett vendégek mind eljönnek? Peti egyetemista cimbijei, csak lemondták).

Csokis kalács, tetején mi más, mint jégcukor
Bori és Fanni tök egyedül másztak föl ketten a hintalóra, úgy vettük észre őket, hogy milyen édesek! Peti már szaladt is a gépért, hogy megörökítsük a csajokat - hát nem cukik?! :)

Ne mozduljatok! És mosolyogjatok!


Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése