2015. január 19., hétfő

Sok buliban voltunk

Helló!

Két könyv és egy filmélmény után a jól megérdemelt fotók is jönnek majd :)

Az idei első 2 könyvet tegnap éjjel olvastam ki szoptatás közben:
1, Steve Biddulph: Hogyan neveljük a fiúkat? - az első 10 oldalt imádtam, a többi is jó volt, de egy újságcikkben bőven össze lehetett volna foglalni a tanulságokat. Mindenesetre remélem, hogy a fiam remek férfivá válásához hozzájárul, hogy bővítettem e könyvvel az olvasmánylistámat! A 2015-ös év könyv-kihívásáról egyébként pár helyen lehet olvasni a neten, reméljük, valahová ezt is be tudom sorolni :) habár nem tervezem komolyan elvégezni az egészet...
2, Jostein Gaarder: Karácsonyi rejtély - ifjúsági könyv, egy varázslatos adventi naptárról szólt és egy kisfiúról, aki felfedezi annak a titkát. Visszamentek térben és időben Betlehembe, Jézus születéséhez, érdekes volt!

Egy filmet is megnéztünk Petivel a napokban: A 100 éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt. A könyv kb 1000000000000000x jobb volt! A film is jó volt, de a legjobb benne, hogy mivel svédül volt, egyetlen színészt ismertünk csak, a többieket lehetett hasonlítgatni az ismerőseinkhez és az ismertebb amcsi színészekhez :)

Még egy békás fotó Barnusról:


Szombat délután Krisztiéknél voltunk, egyelőre 5 "kinti" gyerkőccel :)

Buliiiiiiii
 Vasárnap meg Zugi dédszülők 60. házassági évfordulóján buliztunk - innen is 1-2 babás fotó (mi más?:))
Bori játszik a dédikkel, Barnus is elvan 


Ági dédivel

A fókámmal és a kisbékámmal
Borikám dumáját még muszáj elmondanom, habár lehetetlen visszaadni a kis személyiségét, mert egész nap okosakat vagy vicceseket mond - tiszta anyja :))
Naszóval...pakolásztunk át egy papírdobozból egy műanyagba cuccokat, mire kezébe került egy kis figurás bögre. Azt mondja, hogy "Ez lesz a tiéd...(elgondolkodott)...A törékenyeket hova pakoljuk?" :))

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése