2015. október 30., péntek

Nyaralás Malagában - 6.nap

Sziasztok!


Bocsi, tegnap elmaradt a következő napi beszámoló, pedig gondolom, égtek a vágytól, hogy megtudjátok, milyen idő volt és milyen fagyit ettünk :) No, szép napos és csokit meg epret :)
De ennél sokkal többet most nem tudok megosztani, mert már mese közben elaludtam, szóval megyek pihenni, nézzétek meg a képeket, szöveget holnap teszek melléjük!

Október 20. - kedd
Malagába mentünk be vonattal, ott töltöttük az időt. (Hiszen a szállásunk az egyik tengerparti üdülővároskában, Torremolinosban volt. Hosszú szó, de Bori megtanulta kimondtani egy perc alatt...klassz a nyelvérzéke!)

Reggel nem futottam ma kivételesen, hogy korán indulhassunk...hiányzott is! Ki hitte volna???
Malagába vonattal mentünk, kiderült, hogy a sétálóutca millió és egy lépcsőjét ki lehetett kerülni egy 0,5 EUR-s lifttel...
Malagában a főút mellett sétáltunk először, de rossz, hogy az egész városban olyan felújítások voltak! Irtó zajos! Aztán láttunk egy vicceset! Egy ovinak a betonkerítése alatt kukucskáltak ki a gyerekek, hogy lássák, mi történik a nagyvilágban! Szegények...
A másik muris meg, hogy nagyon nyikorgott a babakocsi, így mondom Petinek, keressünk egy biciklikölcsönzőt, ott talán meg tudják olajozni. Végül egy segway-kölcsönző jött szembe, volt is a csajszinak olajozókája, de végül kisült, hogy egy madzag tekeredett a kerékre, az okozta a fennakadást - szóval krízis elhárítva :)
A vásárló utcában rengeteg turista volt még így is, hogy októberben jöttünk. Szezonban ez rélmesen zsúfolt lehet!!

A látnivalók egy részét azért sikeresen bejártuk: Katedrálist, Római templomot, bikaviadalok színterét, a kikötőt.

Első pihi a Katedrális parkjánál

Római színház

Botanikus kertben

Kis csapat a kikötőben

Apaaaa, néééézd!

Borka így utazott Malagában :) - a babakocsi meg nyikorgott...
Hazafelé vonattal mentünk ismét és a sétálóutcánkban Torremolinosban végül megvettük a csodás kerámia lámpabúrákat - ez lett a szuvenír itthonra az étkezőbe és a konyhába. Mesésen néznek ki!!!

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése