2013. február 9., szombat

Haligali!

Milyen az élet ott nálatok? Nálunk csúcsjó! Bori angyalka, Dorka itt volt ma egész nap, voltunk shoppingolni is - szereztem egy Tamaris csizmát, bombajót, bombaáron :) meg 1-2 felsőt, hogy ha jönnek régi kollégák, legyen már valami amit még nem láttak rajtam :)
Aztán ebédeltünk - currys csirkét kuszkusszal, nagyon finom volt, Dodinak is ízlett! Bori meg sárgarépát evett csirkehusival ebédre (pürésítve persze mindent...), annyira bejött, majdnem a kanalat is bekapta egészben! :)

Nagynénivel olvasok!
Délután sétáltunk egy nagyot, de állati hideg volt!! Most meg már egy ideje esik a hó, szóval szerintem holnapra lesz kis lapátolnivaló!

Borimanó különben az éjszakákat elég keményen nyomja mostanában, ugyanis jön a foga! Ez most már hivatalos, mert az ínyecskéjén látom a kis vágást meg recét, ahol a fogacska teteje van. Emiatt legutóbbi éjjel pontosan 8x voltam fönn vele - szívből remélem, hogy ez a mélypont és már csak felfelé vezet az út :)
Most egyébként épp Petivel játszik a nagy ágyon, és hadovál folyamatosan, merthogy mezítláb van és így annyira jól érzi magát, hogy be nem áll a szája :)
Ja, és még valami! A picúr már kúszás-előkészítőn van! Egy tárgyat, amit messzebb rakunk, el tud érni, na nem olyan evidens, de addig forog meg ficereg, hogy 5-10 centit egy idő után előbbre jut :) Párszor meg is fordul hozzá és ahogy visszafordul, kicsit odébb érkezik - lassan, de biztosan közeledvén a célhoz :)

Megyek lassan viszont fürdetni meg aztán bedőlni az ágyba...
Csak még pár fotót teszek fel, figyelem! :)

Nagypapi a fejére tette a nyuszit :)

Puszi,
Barbi




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése