2013. február 5., kedd

Szép jó napot!

Miről is írjak, miről is?
Ja, hát meg is van...Boriról :)
Jelentem, jól van, anya is, apa is. :)

Bori az előbb épp egy papírtörlőnek az üres kartonhengerét vizsgálgatta - kézzel és szájjal is, de aztán végül elvettük tőle, pedig nagyon akarta, hisztizett is érte. Ne már, beléptünk ebbe a korba?
Amúgy ma is jól evett, délelőtt alma, körte és meggynek a leve volt a menü (sokak szerint meh kell hámozni fogyasztás előtt nekik a meggyet....háááát....), ebédre sárgarépa és rizspépet!



Anyuval voltunk egyébként a városban ügyintézni és ebéd után beugrottunk egy közeli boltba kávézni meg bonbont venni - Petinek vettem egy olyat is (ilyen szemenként összeválogatós csokibolt), amiben Irsai Olivér bora és pálinkája van tölteléknek! De meglepi, szóval csssssss! :)

Puszi,
Barbi

ui: Amúgy a mai találmányom (szokott lenni időnként, csak Peti szerint ált. nem annyira leszünk tőle kőgazdagok, bármennyire is világmegváltó ötletek :)) az, hogy össze kellene hozni a barátnőimet/ismerőseimet, akik egyfelé laknak és hasonló méretű babájuk van, hogy együtt sétálhassanak! Hátha cserébe én is megkapnám 1-2 jó fej csajszi elérhetőségét Újpesten! Már meg is kezdtem Krisztivel és Kingával, kíváncsi leszek, hogy megy majd :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése