2013. február 7., csütörtök

Jó éjszakát!

Illetve lassan jó reggelt, mert már 11 óra is elmúlt, mire Bori elaludt....Kivagyunk mint a liba! :) Na de csak pozitívan! Jön a fogacskája, az a gond...szerintem - de nem akarom elkiabálni - 1 hét múlva már eggyel több fogacska lesz látható a pici szájban és véget ér az a csodás fogatlan mosoly! (Amikor azt mondom, hogy fogatlan, mindig eszembe jut az Így neveld a sárkányodat! című animációs film, abban hívták Fogatlannak a kis fekete sárkányt!)
No, mi van még...ja igen. Ma meg tegnap etetésnél rákaptam az "Egyet a mama kedvéért, egyet a papa kedvéért..." kezdetű szövegre, még szerencse, hogy elég nagy a család! Meg a "megy a repülő, brrrrrrr, bemegy a hangárba, nyisd ki a szádat, megy a személyvonat, sihuhuhu-sihuhuhu minden állomáson és megállóhelyen megáll, nyisd ki az állomás kapuját...." :) Szóval elvagyunk!



Ezt mindenképp meg akartam osztani, mert a kajálás a fő téma mostanában: sütőtök - még szerencse, hogy 6 pici dobozzal megsült sütőtökből elraktam Borinak, annyira isteni!, répa - megtanít fütyülni, alma - az orvost távol tartja, meg a többi :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése