2013. március 29., péntek

Kedves sziasztok!

Hát először is, boldog 135. hónapfordulót kívánok - magunknak :) Petimmel már ilyen régóta tartunk ki jóban-rosszban, ja nem, az csak 2 hónap híján 3 éve történt... :) Szent egek, hogy rohan az idő!! Mondjuk Bori is már 8 hónapos, pedig mintha tegnap született volna! Na jó, nem tegnap, de semmiképpen nem 8 hónapja! (Tudom, így lesz amikor 15 éves lesz, akkor is!) Mint ahogy azt Petivel találóan megállapítottuk, 6 hetes kora óta ugyanazokat a köröket futjuk, kb ugyanazokon a problémákon görcsölünk...Király! Tanulság: az ember nem változik!
Csúcsjó, hogy ezt pont én írom le, mikor általában nem ezt vallom, hanem hogy az embernek igenis törekednie kell arra, hogy javuljon, hogy jobb ember legyen és mindenféle pozitív változásokat indítson el önmagában és a környezetében is! Szóval inkább helyesbítek: az ember alapjaiban nem változik. Így hát, ha nem akar remeteként élni, alkalmazkodnia kell - a saját érdekeinek védelmével persze. Vagyis meg kell találni azokat, akik szeretnek annyira, hogy elfogadjanak, de észre kell venni, hogy az ő tűrőképességük sem végtelen...Mert hát mindenkinek van elég baja, ez a rohanó világunk, ahogy mondani szoktam, nem kímél senkit. Főleg azt nem, aki hagyja magát!
Na de ez messzire vezet, térjünk vissza a könnyed témákhoz...

A leghálásabb: Bori baba
Kincsecském ma konkrétan elaludt az etetőszékben a tízórainál :) Annyira kis cuki volt! Felvittem aludni az ágyacskájába, kíváncsi leszek, milyen hosszú lesz ez a nagy szundikálás! Mondjuk 45 perc? :)

Olyan kis cuki!!

Elaludt kissé a tízórai közben :)


Majd hívlak!!

Amúgy a bébinek hála, tele van a lábam kék-zöld-sárga foltokkal, ahogy játszom vele az ágyon vagy a szőnyegen és rugdal. Remélem, nyárra elmúlik ez a korszak - és a foltok is! :)

Tegnap befejeztük a filmet, amit elkezdtünk Petivel - úgy 3 nap alatt végére is értünk... - a Felhőatlaszt. Háááát...sztárparádé meg rendezőparádé meg mindenparádé, de mondjuk egy kicsit hosszabb és zavarosabb volt, mint illene...Az mondjuk muris - és nehezen követhető - volt, hogy Hugh Grant, Halle Berry, a mátrixos Smith ügynök, az Egy nap filmben játszó fiúka, a Parfüm filmes fiúka, Susan Sarandon, a Harry Potter6-os Lumpslock professzor és Tom Hanks vagy 5-6 szerepet játszottak fejenként (korra, nemre és bőrszínre való tekintet nélkül válogatva), olyan 6 időpontban (az 1800-as évektől a nagyon távoli jövőig)...és Petinek nagyon tetszett, én inkább csak 1x megnézhetően érdekesnek találtam. A nemrég megtekintett Men in Black 3 (Sötét zsaruk) szintén nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése