2014. június 25., szerda

Nyaralás Görögországban - 3. nap - A szülinapom! és az első gumimatracozás

Hali!

Reggel szülinapi péklátogatást ejtettem :), így fincsi olívabogyós kenyeret ettünk és nutellás croissant! Borinak onnan kezdve az olajbogyó volt az abszolút favoritja - kicsipkedte a kenyérből,m de ha egészben kapta, még akkor is tök ügyesen körberágcsálta, a magot meg kiköpte :)

Pár cuki fotó Borcsiról az erkélyünkön:

Sepregetek :)

Fincsi a limcsi

A tengerparton remekül mulattunk, mert tegnap este beszereztünk egy hercegnős felfújható gumimatracféleséget Borcsának, tudjátok, afféle lábkidugós pacsálósat. Irtóra tetszett neki, habár a konstrukció nem a legszuperebb, mert mindig túlságosan belecsúszott a láblyukacskákba.

Helló anya, fürdök!
Délelőtt bepróbálkoztunk egy kis sárgabarackkal - az is éretlen volt :(
Ebédre elrontott tonhalas tésztát (ne is kérdezzétek...) hamiztunk otthon, de azért beküldtük, a tengerparton megéhezik az ember :) Bori - meg én is :) - jól ki is dőltünk és szunyáltunk vagy 2 órát, ami nem is baj, mert én fontosnak tartom a 11-3-ig nem vagyunk a napon-elméletet.
Felkelés után uzsira meg dinnyét toltunk, szóval végülis egészen egészségesen élünk, nem igaz?

Egész délután pacsáltunk, irtó klassz volt!
Este besétáltunk a főutcába vacsorázni, nagyon kellemes egyébként a központ, habár az éttermek tényleg annyira nincsenek tele, hogy már-már lelombozó. Aztán az egyikbe beültünk, amiben jópáran voltak - hiba volt. Eléggé gyenge volt a rántott tintahalkarika és a valamivel töltött fasírt is - Peti szerint konkrétan Vegetát használtak hozzá...ez csöppet azért kiábrándító egy görög kisvárosban...Hazafelé viszont a pékségünkben fagyiztunk egyet - Borikának is ízlett, és hát be kell valljam, tényleg nagyon jó volt! Jól is esett, mert azért meleg volt este is, igen forró napok voltak ugyanis mögöttünk és hát Bori miatt általában úgysem terveztük, hogy 11-ig kint maradunk az utcán. (Ez egyben azt is jelenti, hogy a ruháim jelentős része totál feleslegesnek tűnik eddig...)

Ja, még egy sztori eszembe jutott, bár arra nem emlékszem, hogy pontosan melyik nap történt, hogy Peti mesélt Borinak a kabócákról. Borcsa "babócának' nevezte őket. Viszont mikor Peti mondta, hogy ciripel, akkor rögtön rávágta, hogy "mint a tücsök!" :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése