2014. június 27., péntek

Nyaralás Görögországban - 6. nap - Toroni strand

Helló!

Hajnali fél10-kor be is vágtuk magunkat a kocsiba, hogy meglátogassuk a 30 km-re levő Toroni városkát. Kocsival mentünk, ez volt az első alkalom, hogy használtuk azon kívül, hogy elhozott minket Thessalonikiből Sartira. Oké, olvastuk, hogy állítólag nem homokos a strand, hanem kiskavicsos, de mozduljunk már ki!! Jól is tettük, mert nagyon élveztük! Klassz tengerpart volt és csodaszép! Ráadásul tízóraira vittünk csokis pitét, szóval nem lehetett rossz nap!

Bori itt is megtalálta az egyetlen hintázós lovacskát

Irtóra élveztük a pancsolást

Peti nem annyira, inukshuk-ot épített (az eredeti Vancouverben van)
Ebédre szendvicset, banánt, hot dogot ettünk - nem volt túl nagy választék :)
Déltől árnyékba vonultunk a napernyő alá, gondoltuk, Bori majd aludni fog. Hát, nem! Na jó, de. 4-kor el is alukált végre és akkor Petivel volt 1 óránk kettesben, amit nem szobába, erkélyen vagy kocsiban vagy sétálva tettünk meg, hanem a tengerparton a homokban üldögélve, beszélgetve! Annyira jó volt!

Bori imádta a halacskás napernyőt

Szuszukálás

Uzsira cerbonát ettünk - Borka először kapott életében, ízlett neki :) Hazajövet meg elmentünk vacsizni megint a főutcába és egy új helyet próbáltunk ki, olaszosra vettük a figurát. Pizzát ettünk meg salátát - fincsi volt!! Ajándékba  csokis-kekszes desszertet kaptunk, bár azért séta közben még egy kis fagyi is lecsúszott! És igen, végre megszereztem a csokis pite receptjét! Na jó, már annyit írtam róla, hogy muszáj lesz belevágnom és megcsinálni...

Puszi,
Barbi

ui: Borinak behalok a dumáin mostanában:
- Azt meséltem, hogy tegnapelőtt, miután vendégeink voltak, eldőltem egy kicsit a kanapén, és a gyereket szalajtottam, hogy édesem, menj oda a teraszajtóhoz és kopogj ki apának, hogy most már jöjjön be! Bori odasétált, kikopogott és megszólalt: "Apa! Gyere be! Hideg vagy odakint!" :)) Annyira cuki volt!
- Ma reggel pedig mielőtt anyuékhoz mentünk és Borcsa a még padlásra fel nem került bőröndünket tologatta, szokásos módon megkérdeztem őt, hogy melyik állatkát vigyük az útra, a kincsem mit válaszolt? " A bőröndöt!" :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése