2014. szeptember 9., kedd

2. nap a bölcsiben

Sziasztok!

Igen, az első nap nem riasztott el minket és Borival megint bemerészkedtünk a bölcsibe :) Azért minden napról nem fogok beszámolót írni, de most az elején talán még érdekes!
Tegnap elfelejtettem megírni, hogy a harmadik néni Beáta néni (copfos, a vezető néni unokatestvére vagy ilyesmi) és ő is nagyon kedves!
A mai összefoglalása az élménynek Bori részéről, hogy egy kislány mellette tüsszentett :) Gyanítom, szuper bacikat fogunk még beszerezni! :((
Egyébként ma egy fél órára otthagytam a kisasszonyt amíg hazavittem a kocsit és gyalog mentem vissza, hogy a hazafelé gyaloglás élményét rögzítsem a kis fejében - azért 1.5 utca balra meg 2 utca lefelé elég lassan megy egy 2 éves kicsivel...azt hiszem, párszor még ki fogok bukni ezen az útszakaszon, mikor már otthon kéne lennünk szoptatni az öcsit vagy ilyesmi... Szóval megbeszéltük, hogy mami elmegy, hazaviszi a kocsit, de majd visszajön és erre ő, hogy ok és hogy csináljunk tortát! (Éva nénivel tegnap tortát készítettek a homokozóban - ma is...vajon honnan örökölte? :))

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése