2014. szeptember 28., vasárnap

Szabad est

Sziasztok!

Na, mi kezdődött el? A sütőtök-szezon!! Már vettem is 3 hatalmas sütőtököt Vencikénél az újpesti piacon, és a sült csirke mézes-gyömbéres sütőtök körettel már ki is van pipálva :) A következő a sütőtökös rizottó lesz... Jaj, de imádom ezeket!

Borikám anyuéknál aludt este - holnap megy már bölcsibe, remélem, kicsit tovább húzza ún. ovis vírusok nélkül - úgyhogy volt egy szabad esténk. Peti még Borcsával kezdett tüzet rakni és sült almát csináltunk együtt, de a baba már nem kapott belőle, merthogy elpattant a nagyiékhoz :) Azért fincsi lett, Peti sutyiban szalonnával, kolbásszal töltött krumplikat is rakott a tűzbe, úgyhogy megeszegettük ezeket az egyik utolsó "szabad esténkén" mielőtt megszületik a baba. Ami mondjuk lehet még 2 hét múlva is, de akár jóval hamarabb is, szóval ki kell használni :) A fogadására kb minden készen áll már, úgyhogy nyugi van ebből a szempontból. Ja, a szabad estén a Szerelemre hangszerelve (Begin Again) c. filmet néztük este, az előzetese remek volt, nagyon megtetszett, Keira Knightly-val a főszerepben, de a megvalósítás nem volt égzengés... Azért bejött, de nem nézném meg többször és főleg nem most rögtön, ahogy az állati jó filmekkel van - pl. a baba miatt valószínűleg nem jutok el majd moziba a Hobbit utolsó részére meg az Éhezők viadala 3/1-re sem :( De majd bepótoljuk!

Borkával meg anyuékkal tegnap kikukkantottunk a vörösvári szüreti felvonulásra, a gyerkőc élvezte, mi meg ízlelgettük megint egy kicsit a "falusi"létet!

És megint előkerült a vattacuki-pulcsi!

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése