2014. szeptember 14., vasárnap

Könyv és film

Halihó!

Könyvélmények:
- E.L.James: A szabadság ötven árnyalata - a 3. rész a sorozatból, rendben volt, kicsit tömény volt így egyben rögtön a 2. kötet után
- David A. Kessler: Muszáj annyit enni? - az egyik új táplálkozástudományi okosság, alcíme: Hadüzenet a só, a zsír és a cukor ellen, a 235. oldalig csak a legtöbb étel milyen gonosz című mese ment (hogy megértsük a kondicionális hiperevés lényegét és azt, hogy hogyan eredményezi ezt a mai élelmiszergyártók munkája), és utána volt pár gondolat (kb 50 oldalnyi) arról, hogy mit lehet tenni ellene. Hát, nem lettem sokkal okosabb :( pedig kéne az infó, hogy hogy leszek megint csini ha a második baba kibújik és majd elkezdhetek ezen gondolkodni :)
- Carole Matthews: Jóban-rosszban - ez eléggé tetszett, de valahogy pindurkát vontatottra sikerült, ahhoz képest, hogy mennyi volt a sztoriban - viszont párszor majdnem legurultam a kanapéról a röhögéstől :)

Filmélmény - igen, moziban voltunk Petimmel!! Sógornőmnek ugyanis tegnap volt a szülinapja és a bulija előtt beugrottunk a Duna Plazába Az emlékek őre c. sci-fire. Az előzetes meg a sztorileírás alapján jónak tűnt, habár gyanús volt, hogy csak 97 perces... Érdekesnek bizonyult, de azért kettőnél többször tuti nem nézném meg. A sziget és a Pleasantville című filmek keveréke kb, egy kis Youtube-ról szedett "az élet örömei" című filmkocka és videóválogatással fűszerezve. Könnyű szórakozás, kicsi gondolkodnivaló, enyhén hiányos lezárás, de azért jó összehatás. (Színészek közt: Jeff Bridges, Katie Holmes, Meryl Streep)

Állandó olvasóimnak csak annyit, hogy Borka baba jól van, bár kissé náthás és ma nagy gyerkőcbulit tartottunk, arról rakok fel 2 pillanatképet!

Mindenki elfoglalja magát...

...de Bori a végére már kidőlt :)

Na jó, annyira nem dőlt ki, mert kb mióta napközben csak egyet alszik - úgy egy éve - ez volt az első nap, hogy egyáltalán nem aludt délután, mindennel próbálkoztunk, felváltva és sokáig, de semmi, úgyhogy végül a szekálás abbahagyása és a mi idegeink további feszítésének elkerülése végett abbahagytuk a próbálkozást. Este fél8-kor ágyban volt és kíváncsian fogom várni, hogy hogy megy az éjszaka (náthája miatt) és mikor kel reggel (délutáni nem alvás és korai fekvés miatt)...

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése