2014. szeptember 18., csütörtök

Bori és más büszkélkednivalók

Helló!

Bori babám dumái:
1, Hegyet lábazok! (=lábujjhegyezek :))
2, Ma reggeli beszélgetésünk (kilépvén a házból):
- Bori: Esik az eső.
- Én: Most nem esik szerencsére, süt a nap.
- Bori: Majd meglátjuk! :) (Azért tanulóképes a gyermek, az elmúlt 2 hónapból csak "leesett" neki is valami... )

Vattacuki pulcsiban
Egyébként szegény kis barátnőm még mindig takony, sőt, hőemelkedése is van, nem örvendek... Remélem, most már jobban lesz, mert éjjel kb 2 óránként voltam fenn, hogy megnézzem, hogy van...

Gaszto: kínait csináltam a pár éve Márti nagyiéktól karácsonyra kapott kis szakácskönyvből: brokkolis-répás csirkét, szuperfinom lett!

Könyv:
- Papp Diána: Téli fagyi - Nagyon tetszett, Papp Diánának (a Nők Lapja egyik vezető szerkesztője) ez az utolsó könyve elvileg, amit nem olvastam (az előzők: Bodza Bisztró, Kerek perec, Szerdán habcsók is mind tök jók voltak!)
- Elizabeth Adler: San Diego mindent visz - most olvasom még csak, de nagyon klassz!
- Adele Faber, Elaine Mazlish: Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje - azt tanácsolják az írók, hogy hetente olvassunk el egy fejezetet, alkalmazzuk a leírtakat és utána menjünk csak tovább, az első fejezet megvolt, irtóra tetszik! Mondjuk nagyon divatos gyereknevelési könyv ez mostanában...

Büszkélkednivalók:
- Peti meg apu összeszerelték a fürdőszobába a csöveket takaró gépészeti szekrényt, illetve ez az egész a mosókonyha egészen pontosan, most már elég pofásan néz ki!
- Édes szívem Bori baba gardróbjának a tükrös ajtaját is feltette, állati jól néz ki! Amúgy holnap jön a futárral elvileg a kisasszony nagylányos ágya, kíváncsi leszek :)
- Többen is megjegyezték múlt héten - mindenféle nagyjából idegenek, hogy milyen fitten jövök-megyek, pattogok még így a 9. hónap elején! Azért ez jólesett :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése