2014. szeptember 10., szerda

3. nap a bölcsiben

Hahó!

Ma megint bölcsiben voltunk Borival, illetve főleg ő, mert a mai nap arról szólt, hogy a benti játékra hagytam ott, tízóraira és az udvari játék elejére. 1 órát voltam távol, mikor megjöttem, volt egy kis szájlekonyulás, aztán leléptünk, mert újabb szabályt tanultunk: mikor a beszoktatás alatt érte megyek, utána el kell menni, hogy ne tanulja meg, hogy ott együtt játszunk. Vajon ezeket a dolgokat miért nem tudom előre? Ildi néni kicsit szétszórt a felvilágosítást illetően, de amúgy aranyos, őt is kedvelem. Holnap meglátjuk, milyen új infók derülnek ki!
Viszont a kisasszony semmi extráról nem számolt be, sok mesét hallgatott, játszott, ilyesmi :)

Délután Pomázon jártunk, az anyakönyvvezetőnél, aki Petivel összeadott minket 4 éve, hogy a pici születésére beszerezzünk egy 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot. Ki érti, hogy ez mire jó? Amúgy rém aranyos volt a nőci, jó volt újra látni! Nosztalgikus :)
Utána meg Borival meg Zsuzsi dédivel beültünk a Tácsik cukrászda és Pékségbe ( a kedvencem Vörösváron), mert 2 napja felfedeztük a Márió kedvence c. fagyit - karamell fagyi grillázs és csokidarabkákkal vagy valami hasonló :)

Oh, tegnap este kirúgtam a hámból a volt kolléganőimmel a Tom George étteremben a Bazilikánál. Rettentően kedves és döbbenetesen jó modorú volt a pincérfiú, az étterem ellenben kicsit közepes. Minden kívánságunkat teljesítette a srác - sajtnélküli pizza, mentes vízből limonádé, hordozható telefontöltő, de a mosdó ingyen tükörteremnek bizonyult, majdnem lefejeltem magam és a csap annyira high tech, hogy nem lehet benne kezet mosni :)

Még egy gasztro-élmény: rakott cukkini paradicsommal, mozzarellával. Fincsi lett, de nem túl szép :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése