2014. november 20., csütörtök

Hát persze!

Hahó!

Gasztro: narancsos-csokis keksz
A világ legegyszerűbb sütije - nem viccelek! 4 hozzávalóból áll: csoki, vaj, liszt, cukor. Én most reszeltem bele narancshéjat is, de a neten többféleképpen variálják, kókusszal, asztalt gyümölccsel, stb. Fini lett, csak egy a baj, nagyon eteti magát :)
Miért készítek állandóan valami finomságot? Ez már bennem is felmerült..Egyszerű! Így érzem, hogy aznap letettem valamit az asztalra, valami produktumot. Oké, hogy azt is megesszük, de a takarítás, mosás, mosogatás, pakolás végeérhetetlen, az csak minimumnak számít manapság, valahogy a korombeliek csinálják, az idősebb generációk meg úgy megszokták, hogy fel sem tűnik, hogy milyen durva erőfeszítést igényel a háztartás :) De most komolyan! Na jó, nem sírok, mert sok segítségem van és persze a jó nevelés :) Szóval van is igényem a rendre - lehet, ez a baj :) A lényeg, hogy olyan jó valami klasszat alkotni kevéske szabadidőmben! Talán fel is tölt kicsit - hogy a következő hisztinél vagy órás üvöltésnél a lelkemnek legyen kicsivel több energiája...

Borimanó annyira édesen tudja mondani, ha kérdezel valamit, hogy pl. adhatsz-e puszit a macinak vagy ilyesmi, hogy "Hát persze!" :) Ekkor - is - mindig megzabálom! Ma Marcsi maminál van és mint mindig, ha nincs itthon, azért eléggé hiányzik! Kicsit köhögött reggel, meg melegebbnek is éreztem, remélem, egészséges marad, mert úgy azért könnyebb az élet :)

Barnuska meg már tud mosolyogni - de hogy ez már az igazi-e...ki tudja? Ma 1-től 3-ig üvöltött, végül a sokadik adok neki még egy negyed órát után kimentünk megint a levegőre (délelőtt már volt kint 1.5 órát - a DM-be készültünk, de olyan falura költöztünk, hogy az nem gyalogtávolságra volt így 8 fokban...fél óra alatt nem értünk el oda, úgyhogy mikor ezt láttam, már nem is kíséreltem meg...) és ott végre beszunyált. Ő is biztos dg álmos volt, de akkor mi a csudáért nem alszik minden 3 órás blokkban, ahogy a Suttogó mondja??

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése