2013. május 13., hétfő

Halihó!

Hát mit szóltok ehhez a béna hüsi időhöz? Nem is piknikeztünk már kint 2 napja!! Pedig Bori tényleg, annyira élvezi a pokrócon játszást kint a kertben! Szerintem egész nap kb ellenne a játékaival meg a megmászásunkkal úgy, hogy külön nem is szórakoztatjuk, csak ott vagyunk mellette és beszélgetünk - mármint mi, "felnőttek" :))
Szóval most ilyen téliesen alszik megint a babakocsiban...



A lenti játszós kép pedig még anyák napján készült, Peti szüleinél. Juhúúúú, most már engem is lehet ünnepelni anyák napján is, még egy lehetőség a bulizásra, jeeeee! Jövőre már számítok rá, hogy Peti segíteni fog Borinak valami cukiságot összehozni nekem :)


Na és még annyit, hogy mit is tud Bori mostanában? Az állás volt az utolsó "nagy" kaland, de a szakkönyv szerint van még egy s más, pl. mi is? Empátia (sír ha más gyerek is sír), akaratosság (hiszti ha 2 másodpercen belül nem kap meg valamit), anyásság (kis tartózkodás az idegenekkel szemben - bár már múlik...). Amit nem ír a könyv: sír a porszívó hangjától! (hű, de sokat hallotta anyát használni... - mint a húgom anno a vasalóval :))
Meg a "pápá" is egyre jobban megy, már nem csak kézzel, hanem szájjal is :) és a "tátá" (mostanában ez a kedvenc) is kezd "pápá"-vá alakulni. Meg egy-két mammmammmamma is volt, meglássuk, mikor lesz belőle anyarabszolga dajkanyelvi verziójának artikulált és precíz változata...

Ó, majd elfelejtettem, keresztelőn is voltunk múlt hétvégén - nem is, az anyák napi szombaton...

Mi :)

A megkeresztelt babócák és mamáik és keresztmamáik

Amúgy meglepim is van, nemsoká közzéteszem, hogy hova megyünk 1 hét múlva!

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése