2013. május 17., péntek

Helló!

No, a blog statisztika izéje szerint a megtekintések száma most lépte túl a stockholmitura blogét. 1140 megjelenítés máig, azt írja. Vajon pontosan mit jelent ez? :)

A meglepi, amit ígértem, íme: kedden megyünk 3 hétre Kanadába!!!
2 hétig Vancouverben leszünk, Peti dolgozik ott, business-el, meg meeting-el.... :), mi pedig Borivalk fogalmam sincs, mit csinálunk. De remélem, nem lesz túl kicsi a szállodai szoba... Utána pedig, ha már úgyis ott vagyunk Kanadában, "átugrunk" Torontóba, az már csak egy köpésre van... :) Onnan is blogolok majd ám! Csak ne hivogassatok óranézés nélkül, mert ott 6 órával korábban van, mint itthon!

"Amúgy" mizu mostanában?
Tegnapelőtt piknikeztünk a kertben megint, bár elég hülye össze-vissza idő volt... Bori kicsit tanulmányozta az új napozó hacukáját :)


A szomszédék is piknikeztek egy sort :) Lilla baba meg Bori baba egymás játékaival - na jó, főleg Bori Lilláéival - játszottak.


És íme, az emlegetett napozó! Hát nem cuki? :) (Azért figyelitek, rózsaszín zoknija van, mert ez a hacuka valamiért picit fiúsnak tűnik nekem, pedig nem annyira kék...Na, ezért adok annyi rózsaszínt Borira - ha már a fülét nem lyukasztatjuk ki még egy ideig...)
Tegnap készült a fotó, apu szülinapját ünnepeltük a nagyinál. Na jó, kicsit "régi stílusú" a szőnyeg, de Borinak biztosan tetszenek a mintái!



Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése