2014. január 2., csütörtök

Új év kezdődött!

Hahó!

BUÉK mindenkinek!!

Remélem, jól telt az óév búcsúztatása és csak olyasmit fogadtatok meg, amit meg is tudtok tartani :) Én igyekszem!
A mi szilveszterünk egyébként nem volt rossz, az utóbbi 6-7 év 2. legjobbika. A Vakvarjú étteremben vacsiztunk Andiékkal, akik Esslingenből itthon töltötték az ünnepeket. Irtó finom volt a kaja! Főleg az előételek és a brownie nyerte el a tetszésünket! Mi más :) Aztán kirúgtak minket a helyről fél 12-kor, pedig nem így egyeztettük le telefonon, elvileg koccintás és utána zárnak...na sebaj, rögtönöztünk egy kicsit és a Gozsdu udvarban a DiVino-ban (irdatlan drága és puccosnak tűnő, turistáknak szánt hely) pezsgőztünk. Szerencsére a rádiót hallgattuk, így volt Himnusz-éneklés (ezt szeretem, legalább minden évben egyszer el lehet énekelni úgy sok emberrel együtt), de visszaszámlálás nem :( - pedig az is a szilveszteri élmények egyike számomra...No, aztán haza - immáron Vörösvárra, Bori babámat meg elsején hozták Peti szülei, náluk aludt.
Január elsején volt egyébként, hogy először nézett tévét velünk, úgy 10 percet - az Újévi Koncert utolsó 10 percét, Bécsből. Peti rám néz és azt mondja: "Jól neveljük ezt a gyereket!" Hát ja, csuda kulturált egy baba lesz...

Ja, egy dumája megint volt...
Peti énekelte tegnap, hogy "Gyí te paci, gyí te ló...(elfelejtette a szöveget innen, úgyhogy talált egy másik rímelőt...) erre van a fogadó!" Mire Borikám: "Szájában!" :) Mármint értitek, a foga valakinek nyilván a szájában van, tehát a fogad a te szádban... :) Na szóval van logikája!

No, csak hogy hű legyek önmagamhoz, még 1 süti, 1 könyv, 2 film és 1-2 fotó van hátra...
Süti: úgy tűnik, rákaptam a csokis-narancsos cuccokra, mert a csokis-narancsos muffin narancslekvárral (köszönet érte Zugi maminak) és étcsokival, valamint a csokis-narancsos keksz a Kreatív karácsony című könyvből mind istenien sikerültek!
Könyv: Rövidített formájában olvastam a Dr Jekyll és Mr Hyde-ot, mert a boltban úgy kaptuk meg angolul és nagyon tetszett! Az eredeti Stevenson-regényt is érdemes lenne elolvasni.
Film: Keira Knightly-val  és Sam Worthingtonnal láttuk a Tegnap éjjel című filmet és szintén Keira Knightly-val és az Őrült, dilis szerelemből (nagyon jó!) megismert Steve Carell-lel a Míg a világvége el nem választ című alkotást. Mindkettőt ajánlom, klasszak voltak!
Éééés, a fotók, amiket Petim csinált a közeli szántóföldön, édesek lettek...




Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése