2014. január 18., szombat

Kanada - 7.nap

Ahoj!

Már 1 hete itt vagyunk Kanadában, s még 2 van hátra, így következzen egy rendkívüli, harmadidős beszámoló!
Na jó, nem, tök simán elmesélem, hogy milyen volt a napunk és ha még marad időm, 1-2 dolgot a hotelről, amit már régen szerettem volna.

Szombat - január 18. - 7.nap

A reggeli kicsit később volt, mint hétköznap, de azért nem olyan sokkal, Borka 7 után valamivel kelt. Mikor állunk már vissza a nem ébred éjszaka és reggel fél9-kor kel típusú alvásra? Igaz, ennek is megvannak az előnyei, pl. nem kell a reggelihez rohanni (nem mintha megérné) ami 9-ig van és ehetünk együtt Petivel munkanapokon is. Végülis megbeszéltük a csapattal, hogy 10-kor találkozunk a hallban.
Így is lett és Capilano Bridge-hez mentünk, ami nem csak egy függhíd, hanem egy egész komplexum - park, hidacskák, fából készült ösvények, folyó fölött futó utacska...nagyon klassz hely! (Nyáron még tutibb lehet ha nincs ilyen hideg...)
Aztán próbáltunk ebédelő helyet keresni úgy 3 óra felé, de rosszul ment..végül 4-kor jutottunk el egy pizzériába. Bori addig azért szerencsére szendviccsel meg ezzel-azzal kihúzta (most már készültem, mert tudtam, hogy a kollégáknak annyira elég a hoteles reggeli, hogy ha belefeledkeznek valamibe, akár csak vacsizni jut idejük.)
Képek majd jönnek :)

Kis család a nagy parkban



A föggőhídon

A hídon készült képek 90%-a homályos lett, úgy mozgott!

Totál totemesen



Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése