2014. január 19., vasárnap

Kanada - 8.nap

Kedves olvasók!

Ím eljött a hétfő reggel, legalábbis nektek, mert nálunk még vasárnap este van...Ti még szunyáltok így hajnali 6 felé :)
Beszámolómat vasárnappal folytatom, mely méltó zárása volt egy kvázi-napsütéses, de mindenképpen esőmentes, hűvös januári hétvégének.

Vasárnap - január 19. - 8.nap
A nap első felét a Granville Islandon töltöttük, ami gyakorlatilag egy félsziget inkább és afféle vásárlónegyednek minősül. Kisebb és nagyobb boltok mellett egy óriási piaccal is rendelkezik, ahol minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere! Hús és hal, péksütemény, friss zöldség és gyümölcs hihetetlenül takaros kupacokban! Nézelődtünk és ebédeltünk (na jó, nem vagyok egy hivatásos szakács, de a saját főztöm 100x jobb, mint az ilyen majdnem gyorséttermi koszt, ami szinte mindenütt kapható.

Délután pedig a Stanley Parkot látogattuk meg. Ott is voltunk már tavaly, de nagyon kellemes a parton a sétányon körbejárni ezt az erdős-rétes területet.
Na, hazafelé a kocsiban volt Borinak egy vicces beszólása. Mondtuk, hogy ne nyafogjon, mert mindjárt megyünk haza, csak még előtte elugrunk a Sunset Beach-re megnézni a naplementét. Erre ő a Sunset Beach-et máshogy értette, mert azt mondta, hogy "Szendvics? Jöhet! Jól van!"
Megy egyébként az angol neki, mert a Thank you-t (Köszönöm) úgy mondja, hogy "tenki" :)
És anyu, ezt figyeld, mit foglalt mondatba! A minap megszólal, nem is tudom, mondtuk, hogy nagyi vagy ilyesmit, mire Bori: "Nem adsz puszit? Nagyi azt mondta: büdös kölke!" :))

Akár a tavalyi kép - csak vastagabb kabátban

Beeeeeee!


Mivel egész nap elvoltunk, este nem mentünk steak-house-ba vacsizni a többiekkel, hanem itthon ettünk csodaszendvicseket és palacsintát narancslekvárral. Isteni volt!
Borival utána egy csomót játszottunk (remélem, kellően lefáradt :)), főleg azt élvezte, hogy míg Peti feküdt a földön, ő lecsüccsent a hasára nagy döccenéssel. Peti nyögött egyet ettől egy nagyot, Bori meg annyira röhögött, hogy el is kezdett tőle csuklani, mint régen :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése