2014. január 17., péntek

Kanada - 6.nap

Sziasztok!

Péntek - Január 17. - 6.nap

Ma nem unatkoztunk :) Délelőtt Magdival (tavaly neten ismerkedtem meg vele és a férjével, itt meg májusban találkoztunk, nagyon helyesek) és Danival (babája, 1 éves lesz) mulattunk, sétáltunk irtó sokat a tengerparti sétányon, úgy 1.5 órát. Borcsa szerencsére sokat aludt belőle, tudtunk dumcsizni legalább Magdival!
Alább egy indián alkotmány látható, ami a kövek súlypontjának megtalálására épül. Persze azóta összeragasztották, hogy így kiállítva ne boruljon rá senkire.


Viszont Magdi mesélte, hogy a srácok kijárnak a partra "kicsiben" gyakorolni :)


Itthon a hotelben kicsit megmelegedtünk meg kiengedtük a babákat a szőnyegre játszani. Dani egyelőre még mindent a szájába vesz, duplo kerítést, szedőkanalat, stb. :), Bori viszont a kisbabás játékokat találta nagyon érdekesnek, persze, mert nem az övé :) Ebédre hazamentek, mi meg Borival mulattunk kicsinykét, aztán Pannával (Peti kollégájának felesége, tegnap este jött repülővel) sétáltunk egy sort - megint le a hegyről-föl a hegyre :)

Borinkám este 6-kor aludt el - még mindig el van tolódva jobbra-balra az alvásra, és mivel Peti csak 7 felé jött, belefért egy rövid film is youtube-on: Barátok babákkal! Nagyon édes volt! És kimondottan kisgyerekeseknek való, görbe tükröt állítani, ráébreszteni, elgondolkodtatni...és nevetni, mert rém szórakoztató! (vigyázat, Peti 5 percet belenézett és szerinte szörnyen csajfilm)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése