2014. január 30., csütörtök

Kanada - 19.nap

Sziasztok!

Még 3 nap és aztán végetérnek a mindennapos bejegyzéseim az életünkről :( Tudom, ez szomorú, de akkor már nem leszünk nemtomhányezer km-re és más időzónában, szóval hívjatok fel és elmondom, hogy vagyunk! :) Vagy még jobbat mondok, látogassatok meg! Nagyon szeretjük a vendégséget :)

No de ne szaladjunk ennyire előre...Akkor írok, ha jól esik!...

Csütörtök - január 30. - 19.nap

..és most jól esik úgy reggel óta szakadatlanul - illetve szakadva :)
Ez az első nap, hogy az eső a hotel négy fala közé kényszerít minket! Na jó, én nagy faltörő vagyok, így azért megnéztük már Borival a konditermet meg az uszodát is kívülről, meg a mosodában kiolvastuk a Kanada című könyvet, ami ilyen hatalmas képeskönyv, irtó klassz helyek vannak itt! Császkáltunk kicsit az előtérben is, meg a reggelizőbe vezető lépcsőkön, szóval ebédig (sárgaborsófőzelék - Borinak nem kellett, pedig szerintem fincsi volt) azért úgy elvoltunk. Szívből remélem, hogy mire Borcsa felébred (2 felé) már csendesedik, sőt - merjünk nagyot álmodni! - eláll az eső!

...Juhú! Délután 4-kor már nem is esett, úgyhogy lementünk sétálni egy 1.5 órát, aztán haza megint, így mire 7-kor Peti jött, már azért kellően tele volt a pacskerom a babázós bezártsággal...De most már Borcsa alszik, előtte meg nagyon édes volt! "Tűzoltók...jöttek...elbújtak...kibújtak...elmentek" :) Meg a nagy szavajárása a helyeslésre, pl. kérsz paradicsomot? az, hogy "ja". Az igen még nem erős oldala, de dolgozunk rajta, legkésőbb esküvőig meglesz :)

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése