2014. január 27., hétfő

Kanada -16.nap

Csácsi!

Hétfő - január 27. - 16.nap

Ma rém ködösnek indult a nap, de úgyis mosást terveztünk. Bori mondta is, mikor kérdeztem, hogy hová megyünk? "Mosodába!" Na jó, ez kb a 3. alkalom volt ott, mert először beharangoztam neki, hogy indulunk, de csak a recepcióra mentünk fémpénzért a mosógéphez meg a szárítóhoz, aztán beraktuk a 2 mosást, majd éfl órával később a 2 szárítást, végül kivettünk mindent és összehajtogattam, szóval párszor jártunk arra! Mindig lifttel megyünk (talán írtam, hogy ebben a hotelben a lépcső csak a tűzlépcső, épületen kívül), szokta is Borcsa mondani, amikor csengetve megérkezik, hogy "itt is van!", odabent pedig, hogy "megnyomta", aztán meg hogy "liftezünk!" :) Nagyon cuki!
Délelőtt lementünk a sétányra kicsit lefáradni, sikerült is, úgyhogy fél12-től 2 órát aludt a babocska, csak utána ebédeltünk. De mostanában ez így van, mert 7-8 közt kel, fél12-ig nem bírja ki ébren. Na, majd ha hazaérünk, meglátom, hogy fél9-kor kel-e mint régen vagy változtatnom kell a menetrenden.

Ebéd után kicsit játszottunk, aztán ismét irány a szabadtér! Sajna a napos időt (ma kb 2 óra volt) Borka átaludta, így borúsban sétáltunk a boltba meg az óceánpartra, de rengeteg kutyussal találkoztunk és odavan értük a kislány!

"Telebele!"

Szép baba ködös város előtt

Puszi,
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése